• 瀏覽: 7,789
  • 回覆: 35
前日(24日)大年初三赤口夜晚,警方先後接獲坪洲同一宗噪音投訴案件,第二度登門處理時遭兩醉菲漢施襲,其中一人更將警員叉頸,並推落樓梯。一名高級警員無力招架下連轟3槍,射傷一名菲律賓裔男子。開槍的警員起初並無異樣,惟他等待增援期間突然暈倒。據悉,涉事警員並無中槍。

香港警謊插水都插好d啦
一個華麗轉身暈倒
跌既途中隻手仲可以捉實物件

香港警渣屈得就屈
講到開槍後同時倒下, 讓人有錯覺襲擊非常暴力, 不開槍就會危在旦夕
那種插水應該紅牌出局
今次好彩有不是黑警公開既片
讓人知道警渣創作那種荒謬的故事
不過警渣作到幾咁荒謬, 只會是受害者的不幸

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/坪洲警開槍後 ... 間突暈倒-061918553.html

仇警痴

引用:
原帖由 tom012345 於 2023-1-26 14:54 發表
前日(24日)大年初三赤口夜晚,警方先後接獲坪洲同一宗噪音投訴案件,第二度登門處理時遭兩醉菲漢施襲,其中一人更將警員叉頸,並推落樓梯。一名高級警員無力招架下連轟3槍,射傷一名菲律賓裔男子。開槍的警員起初並無異樣,惟他等待增援期間突然暈倒。據悉,涉事警員並無中槍。

香港警渣屈得就屈
講到開槍後同時倒下, 讓人有錯覺襲擊非常暴力, 不開槍就會危在旦夕
那種插水應該紅牌出局
今次好彩有不是黑警公 ...
樓主你試下50幾歲時俾個1米8大漢醉洒佬叉住條頸,睇你頂唔頂到10秒!如條友雙手出盡力,可揸爆氣管至死!

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2023-1-26 16:18 發表

樓主你試下50幾歲時俾個1米8大漢醉洒佬叉住條頸,睇你頂唔頂到10秒!如條友雙手出盡力,可揸爆氣管至死!
希望條友直播自己親身示範,以教導警察脫身

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2023-1-26 16:18 發表

條片見個公安同志開完槍仲可以行行企企喎 做乜又忽然暈低呀?

拼過命就是咁的
定下來時腦部放鬆⋯個人軟晒

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2023-1-26 17:49 發表

點解唔可以?有無聽過跑完馬拉松既跑手在終點暴斃呀?

引用:
原帖由 tom012345 於 2023-1-26 14:54 發表

香港警渣屈得就屈
那種插水應該紅牌出局
今次好彩有不是黑警公 ...
https://youtu.be/RtCss1k5CNE

咪係,香港警察應該要學美國警察咁郁下手就即刻開槍

兩個都飲大咗

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2023-1-26 17:54 發表

警渣開始話一開完槍即同時倒下
片段與說話不同
警渣明顯意圖妨礙司法公正

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2023-1-26 17:49 發表

公道而言, 這沒有什麼不正常。 警員剛經歷糾纏再連開三槍, 當中過程所承受的體力透支和心理精神壓力非旁人能理解, 突然暈倒或虛脫 sudden colllapse 真的不出奇

差佬瞓低咗,跟住就開咗三槍,一槍中腰、一槍中手,一槍唔知射咗去邊,跟住差佬就暈埋,開完槍就暈咗!

個故事與事實不符, 藍絲作故仔應該要作好點

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2023-1-26 17:54 發表

咁呢位公安同志係咪跑左馬拉松呀?
你要幫佢辯護都唔該作好啲故仔
證明佢啲體能渣到呢 開三槍都話暈低 當年咁多械劫案啲差佬同劫匪開幾十槍點解又唔會即時暈低??

引用:
原帖由 tom012345 於 2023-1-26 18:15 發表
差佬瞓低咗,跟住就開咗三槍,一槍中腰、一槍中手,一槍唔知射咗去邊,跟住差佬就暈埋,開完槍就暈咗!

個故事與事實不符, 藍絲作故仔應該要作好點
總之笑到噴飯
係咪平時嗰度太得閒無嘢做就搞到開左槍就暈低?

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2023-1-26 17:52 發表
拼過命就是咁的
定下來時腦部放鬆⋯個人軟晒
仇警撚以為發現什麼大秘密, 呢個係正常反應, 何況差佬係五張幾野嘅阿伯?
😡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]