• 瀏覽: 4,563
  • 回覆: 15
「Hong Kong never disappoints(香港從不令人失望)」,一名來自南韓的女旅客今日(25日)在社交...

香港係一個種唔會令到人哋失望嘅地方

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0125_00822_001.html

which hotel 

呢單嘢真係唔明, 今時今日的房間設計, 乜仲有水喉會在睡間上面走過, 咁蠢0既?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-26 09:28 發表
呢單嘢真係唔明, 今時今日的房間設計, 乜仲有水喉會在睡間上面走過, 咁蠢0既?
有冇機會係消防花洒條喉爆?

唔信酒店會拒還房費!

bigger 超反制韓國既招???? 

好誇張 呢單野真係影衰哂香港國際形象

引用:
原帖由 chargeurs 於 2023-1-26 09:20 發表
which hotel 
利景酒店

引用:
原帖由 siutatbo 於 2023-1-26 09:31 發表

有冇機會係消防花洒條喉爆?
漏到咁大水, 有機會係, 但個吼又冇理由有咁強燈光喎

要等酒店自己調查了

如果係消防火灑頭爆頭, 咁有機係係有人玩嘢

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2023-1-26 10:25 發表
香港特色,水房。
要查清發生咩事先, 照理, 水喉唔會到那些位, 如用chiller水,一般設計會集中在房間入口唔會走入房間, 
有機會係消房花喉爆頭, 但
又好似好多疑點,
 這樣, 等調查會好一些

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-26 23:10 發表

要查清發生咩事先, 照理, 水喉唔會到那些位, 如用chiller水,一般設計會集中在房間入口唔會走入房間, 
又好似好多疑點,
 這樣, 等調查會好一些
如果係煙霧感應式

引用:
原帖由 拳次郎 於 2023-1-26 09:17 發表
「Hong Kong never disappoints(香港從不令人失望)」,一名來自南韓的女旅客今日(25日)在社交...

香港係一個種唔會令到人 ...
今晚電視話酒店有道歉及賠償所有損失,信邊個?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-26 23:10 發表

又好似好多疑點,
 這樣, 等調查會好一些
X2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]