• 瀏覽: 68,625
  • 回覆: 412
  • 追帖: 1
+12
換咗系台灣支9毫米手槍就一早死咗啦

引用:
原帖由 stone9883 於 2023-1-25 21:18 發表
厲害了我的國!如果這單case喺美國發生!殘暴嘅美國警察應該手忙腳亂!手槍都揸唔穩!手心冒汗隨着瀨尿!開槍的時候先發現未上彈!驚惶失措!開槍時候四圍亂射!狼狽得無以復加!厲害了我的國我中國偉大共產黨又贏了!再一次成為國際大贏家呢!🥹🥹🥹👍🏻👍🏻👍🏻
挑, 差人做野使Q你教? 佢朋友知機, 若再支支歪歪連佢都彈埋, 整野蓮子大脾佢嘆下

引用:
原帖由 hklv 於 2023-1-25 21:07 發表

雖然佢非我族類, 但也罪不至死, 其實彈佢一槍大脾已夠啦佢痛到瓜瓜叫啦, 打佢三槍真會冇命架
講就天下無敵!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-1-25 20:08 發表
不過三槍全中,命中率非美國警察可比。
香港警察👍🏻
講命中率冇意思,美國警察最少開30槍,命中率幾差條友都坐底中10槍以上。

引用:
原帖由 33Chris 於 2023-1-25 20:38 發表

冇分別, 警察開槍目的係制服犯人, 開完槍另外嗰條友一係逃走,一係企定等拉,跪乜撚嘢。
可能佢地文化嘅認知係警察會開槍打死埋佢。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2023-1-25 21:21 發表

黑記又想講到事後侵襲者幾慘
但唔講當時暴力事件
東方日報正仆街,話插眼就得!死全家東方日報!

依家啲仆街黃撚同仆街毒媒講到個死賓佬跪左先開鎗
不過佢地咁講我就放心,因為呢班人永遠都係弱智,唔使理

引用:
原帖由 hklv 於 2023-1-25 21:07 發表

雖然佢非我族類, 但也罪不至死, 其實彈佢一槍大脾已夠啦佢痛到瓜瓜叫啦, 打佢三槍真會冇命架
一件案, 疑點很多.....
開槍前究竟有冇用過低武力如警棍, 胡椒噴霧等呢? (一開波就開槍?)
一個醉酒佬撲埋一個差佬度, 另一個差佬做緊乜呢? (食緊花生定做緊其他野?)
近距離就咁直接連開3槍, 有冇開槍示過警? (學堂應該有教有指引吧...)
有需要連開3槍? (近距離要連開3發既原因係咩?)
事後點解容許其他市民走埋去傷者度? (案發現場點解可以咁做?)
事後點解冇幫傷者止血? (片段見到只係call支援同埋企係度食花生等運到..)
開槍警員點解過左一段長時間先去暈? (究竟點解事發後咁耐先暈???)

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-1-25 20:06 發表
坪洲昨晚(24日)發生警員開槍案,2名警員上門處理噪音投訴期間,其中一人被一名43歲菲裔漢叉頸施襲,警員連開3槍打中其腰及手部,菲漢目前情況仍

個武術教練話點解唔用泳春!

引用:
原帖由 五毛去年 於 2023-1-25 21:26 發表

你班黃狗老美唔系主人嗎?
我草, 我巾正苗紅你小弟弟學人上網扮鍵盤俠? 老尾是我等敵人你竟要港警相效? 吐你嘈

點解唔用警棍?

支持警察嚴正執法

咁咪證明警員開槍無錯啦

引用:
原帖由 mega-box 於 2023-1-25 21:29 發表

一件案, 疑點很多.....
開槍前究竟有冇用過低武力如警棍, 胡椒噴霧等呢? (一開波就開槍?)
一個醉酒佬撲埋一個差佬度, 另一個差佬做緊乜呢? (食緊花生定做緊其他野?)
近距離就咁直接連開3槍, 有冇開槍示過警? (學堂應該有教有指引吧...)
有需要連開3槍? (近距離要連開3發既原因係咩?)
事後點解容許其他市民走埋去傷者度? (案發現場點解可以咁做?)
事後點解冇幫傷 ...
挑, 你估港英年代呀, 差人做事使唔使查通聖呀, 現場口供我地伙記巳寫好哂, 唔需要話比你知; 單憑叉頸已可打佢6槍, 我係話仍念佢係醉酒, 打槍大脾算啦, 新正頭免出人命 你明既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]