• 瀏覽: 7,608
  • 回覆: 7
以前好支持葉劉,仲覺得佢無得選特首好可惜,近年佢越來越多爭議性言論,感覺離地不理民間疾苦,如反對高球場起屋,越來越令人反感。呢次居然反對派消費券,市民咁受惠既政策竟然唔支持,係咪與民為敵,還是驚政府財赤多減人工?佢根本係有私心。搞到對新民黨都無哂好感。一個做左議員仍繼續嘩眾取寵做標題黨,成日都狙擊某部分藝人,另一個徒弟就講野沙塵牙擦擦。

引用:
原帖由 真命天子 於 2023-1-24 19:09 發表
以前好支持葉劉,仲覺得佢無得選特首好可惜,近年佢越來越多爭議性言論,感覺離地不理民間疾苦,如反對高球場起屋,越來越令人反感。呢次居然反對派消費券,市民咁受惠既政策竟然唔支持,係咪與民為敵,還是驚政府財赤多減人工?佢根本係有私心。搞到對新民黨都無哂好感。一個做左議員仍繼續嘩眾取寵做標題黨,成日都狙擊某部分藝人,另一個徒弟就講野沙塵牙擦擦。
其實香港黃狗又要反自由行,又想派錢,系唔系有病,又要馬兒好,又要馬兒不吃草

葉劉不但不適宜選特首,甚至不適宜從政。理由是;她將心放在口上,系果句講果句,不懂得避重就輕。
一個正直無私的人只合執行任務。

引用:
原帖由 神經箭 於 2023-1-25 08:58 發表
葉劉不但不適宜選特首,甚至不適宜從政。理由是;她將心放在口上,系果句講果句,不懂得避重就輕。
一個正直無私的人只合執行任務。
正直無私?????

引用:
原帖由 behappy12 於 2023-1-25 18:40 發表

正直無私?????
我覺得系。

引用:
原帖由 神經箭 於 2023-1-25 18:47 發表

我覺得系。
😄😄😄😄

引用:
原帖由 真命天子 於 2023-1-24 19:09 發表
她同涂謹申friend同埋第三針打復必泰已經政治不正確。

佢只係一個前英餘孽...

主題標籤 #消費券
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]