• 瀏覽: 36,413
  • 回覆: 175
+11
引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-24 14:09 發表
但中國小子憑良心啦, 咁正的老婆, 最少俾返廿萬人仔彩金過老婆外國都不為過, 因為佢父母送了件世上最好禮物給他, 應要感恩
合襯吖

移英BNOer蛋家雞見水,日日揾5姑娘打飛g

香港一早應該接收烏克蘭女仔.......
好過收南亞啦

「只有騙案是真的」在這適合用嗎?

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2023-1-24 13:22 發表
安徽省阜陽市鮦城鎮上周六(21日)一對新人舉行婚禮,新郎雖是本地人,新娘子卻是白羅斯人,不少村民慕名而來與新娘子拍合照留

真愛!香港男人很羨慕。:smil ...
口大大,有D似Angelababy.

呢條村仲威過出個狀元。

賢德婦女,千金難求。

彩禮只是意頭,不是賣女。

好靚女

引用:
原帖由 北村奈奈 於 2023-1-24 16:13 發表
白種人邊度有彩禮噶?
而家要娶中國姑娘就真係好大鑊,
好似賣女咁!
白種人冇彩禮,不過你收入要有彩禮級數 
大城市應該都多數將啲彩禮買新婚樓,鄉肛舊時都要過大禮㗎啦
不過近來中國女拳越來越囂張,但係對外國佬又倒貼,真係好難唔睇賤中國女人

黃種男屌白妹係為國增光
港女以後要搵印巴埋單

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-1-24 14:28 發表
好靚女,真的想俾佢想要既愛愛
師兄去俄羅斯咪得囉,中國人同俄羅斯係好安答 

當唔好人係G就得

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2023-1-24 13:22 發表
安徽省阜陽市鮦城鎮上周六(21日)一對新人舉行婚禮,新郎雖是本地人,新娘子卻是白羅斯人,不少村民慕名而來與新娘子拍合照留

叫一衆受緊港女氣嘅港男情何以堪。

引用:

起碼有對大奶揸揸手

引用:

舢板仔泊入貨櫃碼頭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]