• 瀏覽: 25,668
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+5
小黃人又想反政府。

鄉議局=班原居民
即係要政府要聽意見取消丁權同丁屋

聽意見?咁當年班黑暴有無聽政府意見?

多聽反政府及叛國意見??

又係威人威威!?
以前都抽過呢張

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-23 13:26 發表
鄉議局=班原居民
識D四十幾原居民 八成移左民 只返來hk 呃丁權套錢返外國嘆世界 所以取消了權就是最大民意

肯定係指之前果班強勢要適法 果班人 連邊個係阿爺還未知!
就嚟任期到~硬要做下去丫不如你

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-23 13:26 發表
鄉議局=班原居民
鄉親地主:唔好填海,八千億留來收我d棕地

林鄭大和解搞到黃屍曱甴以為好 L 威,反中反政府,搞到香港立立亂,呢個解籤佬肯定係曱甴神棍啦,DKLM 收皮啦,仆街 😷

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2023-1-23 13:09 發表
今日(23日)大年初二為車公誕,新界鄉議局主席劉業強為香港兔年運程求得第11號中籤,籤文為:「威人威威不是威,只當着力有箴規;白登曾起高皇閣,終被張良守舊圍。」解曰「凡事守舊,求財遂意,自身得運,婚姻不合。」

即係咩意見?黃屍意見,定美國意見?
呢支籤岩黃屍多d,咪成日以為自己好威,聽下其他人講啦,個黃屍腦炎仲有得救

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/師傅解籤指忌「以為自己好威」-籲港府多聽意見-031601639.html
呢條曱甴解簽佬幾年前解
"天網恢恢疏不漏"
嘅意思係指鎮壓曱甴嘅人會遭受法律制裁喎

仆佢街。佢無德無行。無才無勢。憑咩代表香港求簽。求了多年。禍害香港。去年已害死九千個老人家,因為確診。

加上神棍解簽佬。妖言惑衆,禍害香港,傾覆中國。

請國安處偵拘。

仆佢街。初二同個仆街開市。仆街。

民意在政府施政方面可以作為參考,政府在收集了民意後,當會作出平衡的決定,有些民意免不了會被忽略,因為每個人的想法都不盡相同,政府無可能滿足所有人的要求,不知解籤師傅對此有何看法

陳師傅冇料解籖

其實有邊年求出來的簽, 解簽的人會話不用聽民意? 根本不論求乜簽, 啲解簽佬都係嗰句

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]