• 瀏覽: 13,301
  • 回覆: 54
+3
美國華盛頓州知名咖啡店「豆基尼濃縮咖啡店」(Beankini Espresso)發生隨機擄人事件。16日凌晨時份一名女店員透過窗口向光光顧的汽車找贖時,突然被車上大漢意圖拉出綁架上車,所幸她奮力掙扎才脫困,整個過程被監視器拍攝下來,警方迅速將涉案男子拘捕,但事件已引起當地社會關注。

感覺呢單嘢有問題. 
搶女上車條友當然唔啱,
但問公司揾著比堅尼來招來, 都有問題喎

怎解要著比堅尼唔著星巴克那類制服先??
應該係想引男人唾涎, 令他們起綺念所以唔幫親星巴克唔幫襯佢囉
但0既用得這招招色狠, 出事, 色狼要負責, 但間公司利用美色, 都應該被控告喎, 仲有, 小朋友對住這些肉肉都會有心理影響啦

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1900668/即時-國際-美性感比基尼咖啡店引狂徒垂涎-男顧客圖擄走女店員

不過看到隻隻山婆咁, 西人眼光唔識欣賞囉

呆灣檳榔西施,雞排妹幾時被擄

這些店又冇18碎禁標示, 小朋友埋去賣杯咖啡,  小朋友第一口嫌苦, 水著店員埋去問小朋友要否加 糖 或加 奶 ??

真可能令小朋友諗錯嘢囉

美國人咁搞笑,當D女店員係物件咁搶或購。

引用:
原帖由 fake_west 於 2023-1-22 16:18 發表
應捉了一些, 否則從前台灣怎會有不少檳榔西施被殺案件

至於雞排妹被擄又肯俾錢, 相信冇事囉, 如唔俾錢, 上差館處理吧, 
我估

引用:
原帖由 haogaoye 於 2023-1-22 16:22 發表
美國人咁搞笑,當D女店員係物件咁搶或購。
石器時代嘛, 見到女正, 石器時代男會一棍扑暈佢, 拖去山洞就黎喎

所以, 西歐AV唔好睇, 那些女優鬼咁大隻, 同男優好似打摔角咁, 做運動, 冇感情的,  千篇一律咁. 

這些咖啡店, 根本係賣女色多於咖啡品質, 吸埋成班色中餓鬼幫襯, 相信這事件都係冰山一角而已

真係想邀請佢去僻靜處強行做!?

老尾無奇不有

引用:
原帖由 fake_west 於 2023-1-22 16:18 發表
檳榔西施都係揸兩野,呢個西人實在太狼

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-22 16:17 發表
不過看到隻隻山婆咁, 西人眼光唔識欣賞囉
咁重口味,我哋當然唔識欣賞喇!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-1-22 16:31 發表
真係想邀請佢去僻靜處強行做!?
當街做都得喇,西人使偷偷摸摸咩!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-22 16:16 發表
美國華盛頓州知名咖啡店「豆基尼濃縮咖啡店」(Beankini Espresso)發生隨機擄人事件。16日凌晨時份一名女店員透過窗口向光光顧的汽車找贖時,突然被車上大漢意圖拉出綁架上車,所幸她奮力掙扎才脫困,整個過程被監視器拍攝下來,警方迅速將涉案男子拘捕,但事件已引起當地社會關注。

...
美國真係知名罪惡之國

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]