• 瀏覽: 3,011
  • 回覆: 9
+2
【有線新聞】政府採購的190萬劑復必泰二價疫苗全部已經抵港。政府說,復星醫藥將最後一批七萬劑復必泰二價疫苗星期六運抵本港,政府人員會檢查及核對,確保疫苗符合規格及冷鏈運輸標準;又說目前採購的數目足夠政府接種計劃之用,呼籲市民盡快接種。

過完年, 要乖乖哋去打針啦~

新聞來源連結:

http://cablenews.i-cable.com/ci/ ... mp;ts=1674374390664

衷心希望多啲年輕男性去接種一針就令你抗體爆標既復必泰

我剛已打第四針
不過四針都是科興

引用:
原帖由 ninety 於 2023-1-22 17:42 發表
我剛已打第四針
不過四針都是科興
我 1 月 1 都第四針克爾來福

恐懼分子每年打四針,打足一世就最好。繼續財赤都冇乜所謂。

非洲、南美、中東等等資本未能控制媒體嘅地方,冇疫情,亦冇人談論疫情。

美國普通人冇人理會狗屁疫情。係媒體在不斷炒作而已,媒體和藥廠都是羅洛家族等人在背後控制。
睇下阿根廷,400萬人密密麻麻冇戴口罩走上街頭,南美根本冇人談論所謂疫情。

附件

m1ZgVy8d6d7OzrOukleJhuCCHkeuyksUQwhdpUMIXaU.jpeg(323.95 KB)

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2023-1-22 19:09 發表
打咗會中風,應該無多少人打吧。
就係比佢嚇窒,原本想打呢隻呢。

引用:
原帖由 冷看一眼 於 2023-1-22 20:09 發表

就係比佢嚇窒,原本想打呢隻呢。
不要問、不要怕、一定要打~

苗教信眾抓牙,又出動了

又係只批準緊急使用?? 

係咪要改一改字典「緊急」定義??

引用:
原帖由 launch_date 於 2023-1-23 00:03 發表
苗教信眾抓牙,又出動了

又係只批準緊急使用?? 

係咪要改一改字典「緊急」定義??
『緊急使用』係藥廠既disclaimer ~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]