• 瀏覽: 16,487
  • 回覆: 36
+5
美國為換取德國提供貓2, 答應提供M1 了,一架咁大把 

東歐果d蘇式軍備都援烏援得7788,依家北約要提供自己現役裝備先夠撐住烏戰場,但烏軍無論訓練定維修保養都必然跟唔上,玩壞左都唔會去維修直接丟棄,反正軍備都係北約源源不絕提供,但北約自己庫存都打到見底,無以為繼,俄烏戰爭令北約軍備庫存大量消耗,間接降低北約戰爭潛力

沒有制空權,還奢望坦克大決戰? 鐵甲洪流就無咯,得返九流鐵棺。 冰天雪地,老殘貨開得動已經威威。

豹2主要生產地係歐州,當然有優勢

引用:
原帖由 進擊邊緣人 於 2023-1-20 00:45 發表
吹到得到豹二遠勝俄國坦克
其實差別真係咁大?
比起二戰倉底貨當然強大

以前就話遮!宜家乜乜貧友彈,乜乜烏彈!當你豹二係紙皮!

引用:
原帖由 pooh24680 於 2023-1-20 01:47 發表
真係唔係吹

已拆穿係黏左膠水!

引用:
原帖由 pooh24680 於 2023-1-20 10:29 發表

訓練一定俄毛好過烏頭
烏頭唔練返 1年半載都好難 舞得店豹2

北約援烏 主要都係搵返 蘇制舊式武器,唔需要(大量)訓練就用得,話晒用開
打太耐乾晒塘,西方冇生產,前華約又係冇乜生產力想食波蘿雞
焗住比私伙

從援助烏頭坦克都可以印證返
早排吹到上天嘅彈弓刀反坦克炮 非常唔店
啲乜春坦克係鐵棺材
冇制空權下,坦克嘅對手 幾時都只係坦克一樣

比你係士兵,你想面對對方步兵定坦克?又或你想 ...
班西方以為打機,一上去就識揸!

一個好得意嘅現像,老俄鋼鐵洪流比無人機打到死!相對地伊朗提供無人機,老烏就吾怕?

引用:
原帖由 迷人小白菜 於 2023-2-1 21:25 發表

已拆穿係黏左膠水!
杯可以痴,啲酒呢?剎車呢
示範火控嘅基本表演

有冇試過攞杯咖啡開車, 點樣先晤會倒泄杯咖啡?
冇錯, 起步慢D. 尼D系物理, 同車無關. 你攞杯滿既咖啡, 都要行慢D, 先晤會泄.
要D液體晤泄, 加速度要慢. 黏度高既可以快D, 比如機油, 或者石油.
如果杯啤酒系真既, 尼個視頻只證明架坦克可以揸得慢. 斗慢可能都有用既.

好間單既問題, 標槍打晤打得爆?
烏克蘭咁多標槍, 俄羅斯手上都應該晤少.
俄羅斯自己既反坦克武器當冇用.

引用:
原帖由 過客128 於 2023-2-2 02:41 發表
好間單既問題, 標槍打晤打得爆?
烏克蘭咁多標槍, 俄羅斯手上都應該晤少.
俄羅斯自己既反坦克武器當冇用.
庫爾德 用俄制反坦克武器,爆過唔少土耳其 嘅貓2
不過庫爾德死幾多人冇人會理

所有坦克都係只有正面有強防護,只要搵倒機會爆菊,普通手提火箭彈都一樣爆倒

坦克唔重視則/後防禦,重量固然係問題,不過坦克嘅作用係…衝 同 攻,烏克蘭 主要係平原,有坦克唔係贏硬,冇坦克就死硬

引用:
原帖由 過客128 於 2023-2-2 02:12 發表
有冇試過攞杯咖啡開車, 點樣先晤會倒泄杯咖啡?
冇錯, 起步慢D. 尼D系物理, 同車無關. 你攞杯滿既咖啡, 都要行慢D, 先晤會泄.
要D液體晤泄, 加速度要慢. 黏度高既可以快D, 比如機油, 或者石油.
如果杯啤酒系真既, 尼個視頻只證明架坦克可以揸得慢. 斗慢可能都有用既.
係,夠慢邊個唔得?
打仗可以比你慢咩?
要慢即係要停車先開火
火控就係要克服呢個限制

玩過 呢啲未?

引用:
玩過 呢啲未?
你有冇試下夾杯滿咖啡, 慢跑?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]