• 瀏覽: 69,650
  • 回覆: 484
  • 追帖: 1
+7
16日(周一),一段影片在Twitter及YouTube廣為流傳。在影片裏,一名自稱是中國人民大學碩士畢業,現任北京大學出版社編輯的26歲女子曹芷馨表示,

食完嘢要找數, 好正常。而家就睇下條數究竟係茶餐廳定係五星級酒店, 祝佢好運。😆😆😆

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時中國/858236/反封控示威-北京26歲女拍片稱將被拘-同伴陸續被捕-請各界救助?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

犯法咪俾人拉囉,救乜嘢助呢?

抵撚死 
想做第2個柴玲?

以為犯法唔使找數?

佢收咗美國NED幾多錢拍呢條片? 

del

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-1-18 03:13 發表
16日(周一),一段影片在Twitter及YouTube廣為流傳。在影片裏,一名自稱是中國人民大學碩士畢業,現任北京大學出版社編輯的26歲女子曹芷馨表示,

...
睇個回應,國內人唔會咁寫!記者又老作!

引用:
原帖由 finish2022 於 2023-1-18 03:18 發表
抵撚死 
想做第2個柴玲?
想學香港爆眼女,做完一場show收錢走人。

引用:
原帖由 五毛去年 於 2023-1-18 04:09 發表

睇個回應,國內人唔會咁寫!記者又老作!
出哂全名有埋職位,查明做假又未經查證就登出嚟就有好戲睇鳥

冇腦被煽動犯法擾亂公安秩序, 被拉被鎖就抵Q死啊...

出嚟行,預左要還

真唔真架~~網上好多流料~~要小心求證~~~

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-1-18 03:13 發表

...
佢講乜都得,01又唔會去查實。

有板你睇 香港曱甴 輸到甩褲 一地屎屁

我相信中共原來也計劃會開放封控,但應至少等到春運過去,人流降低而天氣回暖,到時才放開會死少好多人…這群A4白痴卻人為制造了群衆壓力,而這類事只要有人點了火頭便再難壓住,中共只能順水推提早解封

多死了的人,可以向這女索命

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]