• 瀏覽: 4,765
  • 回覆: 19
2019年10月1日遭警員以實彈射中左胸的中五生曾志健,與另外3名同樣捲入反修例官司的男子棄保潛逃,直至去年7月遭警方重新拘捕。其中...

天網恢恢...........出得黎行預咗要還

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2399749/即時-港聞-男生擬認荃灣暴動罪還柙8月杪訊-另涉棄保潛逃2案合併轉區院審

全部重判, 有咁重判咁重, 一定唔可以放生。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-1-17 18:28 發表
同意

一睇就知一表人才

呢個傻仔唔走佬一早認罪,我諗過多年零兩年都出返黎囉

on99比人禁固,而家由頭判過仲要加監

真on9

小黃人頭腦思想簡單,放出嚟都晒氣

點解影住兩個流浪漢既 ?

引用:
原帖由 tamadabi 於 2023-1-17 18:35 發表
呢個傻仔唔走佬一早認罪,我諗過多年零兩年都出返黎囉

on99比人禁固,而家由頭判過仲要加監

真on9
若佢兩年前認罪,可能判得更輕。因為當時一九暴動案,好多只係判一至三年咋!

棄保潛逃唔好話有悔意 等睇黃狗官表演

棄保潛逃就唔可以話有悔意
要重判呀

出得黎行預咗要還

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2023-1-17 18:34 發表
一睇就知一表人才
千年一遇

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-1-17 18:28 發表
七8⃣️個月貨仔
髮棺!

被手joke出賣

潛逃住倉庫仲慘過還押....
仲要潛逃幾年後被捉....真係變相自已加刑....仲要罰重D.....

==========
岳暴徒陳以晉,都已經坐完監,去左台灣讀緊書。
佢就坐完倉庫監,依家先至再審,仲要多條潛逃既罪。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]