• 瀏覽: 27,097
  • 回覆: 293
+9
秋後算帳全世界都做緊,真on9

又唔講吓尾角秋後侵侵私藏機密文件?又唔講吓糟老頭競選時失智收埋機密文件,係唔係秋後算帳?

搞事份子當然要拉

勝者為王,敗者為寇,出得嚟行,預咗要還

彭博點會知? 收到料定老作?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-1-16 20:16 發表
呢班人, 一早就應該拉。
抽後算帳正確

唔係白紙就唔會通關,真係多能謝佢地

引用:
原帖由 ie7 於 2023-1-16 21:36 發表

你都幾撚天真,真系以為一個核武大國要怕幾隻廢物
白紙忠誠廢物

引用:
原帖由 montejo 於 2023-1-16 20:30 發表

大紀元………

引述中國人權網站"維權網"

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2023-1-16 20:41 發表

奇怪在小粉紅無出來話彭博假新聞
假什麼?係你自high以為小粉紅會認為政府唔會拉曱甴,與你被洗腦一樣,唔會覺得奇怪

引用:
原帖由 ATA0075 於 2023-1-16 22:52 發表
唔係白紙就唔會通關,真係多能謝佢地
香港地真系好多白痴,吾怪得泛民同毒果有市場

呢啲咪系西方文宣厲害之處!講白紙搞到上面被迫開放喎,講講下講到大家都以為系真

引用:
原帖由 高峰上的河流 於 2023-1-16 20:00 發表
一個多月前,內地因新疆烏魯木齊大火引發多地爆發反封控示威的「白紙運動」,令中央改變主意,放棄清零政策,並對外開放。但有外媒報導指,內地政府悄悄地秋後算帳,圍捕示威者,認為他們是社會動蕩的煽動者。 《華爾街日報》在月初爆料,國家主席習近平在去年12月初接見歐洲理事會主席米歇爾(Charles Michel)時稱,示威者「主要是學生和青少年」,他們對三年來與新冠有關的封控感到沮喪。習近平又在新年賀辭稱 ...
捉哂去打靶

引用:
原帖由 彩雲閒 於 2023-1-16 20:51 發表
美國媒體引述大紀元新聞,得啖笑!
兩邊都喺打寵通,彭博引述大紀元,大紀元引述法輪功,法輪功引述新唐人電台,新唐人電台引述彭博,無限loop  

擾亂公眾秩序及煽動騷動, 將這班冇腦白紙黨拉去勞改打藤才有阻嚇力...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]