• 瀏覽: 35,328
  • 回覆: 99
+2
「女子謊稱是90後和31歲男子戀愛」今日(1月12日)在微博瘋傳,引起警方關注介入調查。內媒報道,河南新密一名90後男子聲稱與「90...

90後即係細過33歲, 呢個45歲女人應該保養得唔錯
其實呢條仆街佬玩足幾個星期先發現又有乜蝕底重想告人?
呢條大陸佬又乞兒又賤又cheap, 食完仲嫌三嫌四, 又無叫你做人世

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/2398934/即時-中國-男子驚揭-90後女友-是45歲媽不甘被騙報警-女子-陪睡21天無欠他

美魔女

瞓埋21日, 依家先至嘈, 即係有景轟..

玩咩?!
拍拖都呃稱?!

引用:
原帖由 真.自稱的天才 於 2023-1-14 01:03 發表
玩咩?!
拍拖都呃稱?!
隱瞞年齡係男女朋友之間最普遍嘅謊話

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-14 01:13 發表

隱瞞年齡係男女朋友之間最普遍嘅謊話
現實拍拖係唔可以呃㗎!
你估打機玩玩吓咩?!

老女人..........................!!!  

call police?
this dickhead is so cheap

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2023-1-14 01:33 發表
老女人..........................!!!  
可能化好厚妝
不過點解個老女人
會同個細自己十幾年
嘅男人拍倒拖㗎?!
就快更年期㗎啦喎!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-14 00:47 發表
「女子謊稱是90後和31歲男子戀愛」今日(1月12日)在微博瘋傳,引起警方關注介入調查。內媒報道,河南新密一名90後男子聲稱與「90...

...
有jer刀可以扮女人  

經調解,雙方達成一致互不干涉。

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-1-14 02:01 發表

有jer刀可以扮女人  

經調解,雙方達成一致互不干涉。
睇吓有冇合謀詐騙啦!
幾個夾埋就唔同講法㗎啦!

唔比$就食?

都睇唔到樣 睇到一舊雲

冇呃稱, 俾足仲有凸添.

關條女乜嘢事呀自己戇鳩啫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]