• 瀏覽: 46,507
  • 回覆: 261
+8
「勝和男」早前駕駛保時捷期間「撻朵」恐嚇小巴司機,片段流傳後引起討論。警方有組織罪案及三合會調查科(O記)經調查後鎖定其下落,至昨日...

屋企藏毒..............呢鑊斷正

洗乾淨  8 月 15 啦

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2398690/即時-港聞-勝和男-恐嚇小巴司機被捕-寓所內藏170萬元毒品-及大批全新豬嘴護目鏡

睇黎19年暴動佢都賣左好多裝備同毒品俾啲異士喎

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2023-1-12 20:02 發表
「勝和男」早前駕駛保時捷期間「撻朵」恐嚇小巴司機,片段流傳後引起討論。警方有組織罪案及三合會調查科(O記)經調查後鎖定其下落,至昨日...

...
7到仆街

原來無人知我搞緊笑-.-失敗,收番言論~~抱歉~~~

真係好L7,身有屎仲on 99撩事斗非

阿sir捕咗成個禮拜
你條姓和七頭
終於忍唔住返屋企被擒

勝和仔咁on9架

仲要泊架車喺樓下嗰度叻

奸邪妖獸末日。

呢D咪叫節外生枝囉。

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2023-1-12 20:02 發表

...
D大佬好心唔好收D 咁七春嘅靚啦⋯⋯

引用:
原帖由 dreyez 於 12-1-2023 20:21 發表
真係好L7,身有屎仲on 99撩事斗非
正如7黑中形火蟲

屋企收埋大批全新豬嘴同護目鏡,原來曱甴即係黑社會

抵啦,要重判呀
真係好好笑。
呢D真係白痴黑社會。
錢又賺唔到四圍野事生非。
佢D大佬叫佢去渣小巴啦。

引用:
原帖由 gerson161 於 2023-1-12 20:37 發表
屋企收埋大批全新豬嘴同護目鏡,原來曱甴即係黑社會
似乎是反政府份子。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]