• 瀏覽: 5,478
  • 回覆: 23
+4
網上今日流傳片段,可見一名爸爸於九龍城過馬路期間,竟然無視燈號帶着3名女兒一起衝燈,兩度幾乎被車撞倒,險象環生,所幸得車Cam車主一...

呢條咁嘅老豆真係仆街! 唔好話落雨天平時都係好危險!
老豆被撞瓜咗又會有人話好爸爸趕返工?  
D女撞瓜咗又話司機唔留心兒童!?

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2398534/即時-港聞-車Cam-老豆帶三女兒冒雨衝燈-兩度險被撞-司機一動作網民大讚

衝衝衝,外父唔易做

睇片好似鴨媽帶隊橫沖直撞過馬路, 人唻架咁多車唔該睇紅綠燈啦

遅早為社會環保作出貢獻

咁多 吉的士 ,$30 都慳

學校教小朋友要守交通規則,但呢位老豆咁樣……
真係應該開罰單比佢。要話比小朋友知咁樣係唔岩。
如果真係大吉利是出左事,D報紙標題又會話「辛酸慈父帶三女冒雨捱撞」之類懶係慘既標題…完全莫視左該老豆點樣唔岩…

其實真係要咁趕? 趕住去投胎?

一拖三仲要沖燈, 係想害人定害小朋友呀.

呢d家長真係腦裝屎

冧雨最多係病......亂過馬路最嚴重會死........
好難揀咩???

正宗大教壞細

好羨慕佢有3個女,將來好性福

Fucking dumb dad setting a bad example for his kids and the kids grow up and teach their kids to jaywalk and its infinite looping the same disgusted behavior.

https://youtu.be/pH1ERf6I5wM

1佬拖3女,其實真係好辛苦

附件

snapshot.jpg(56.66 KB)

snapshot .jpg(55.02 KB)

snapshot .jpg

snapshot .jpg(57.48 KB)

snapshot  .jpg

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-1-12 10:41 發表
好羨慕佢有3個女,將來好性福
三個女証明佢老婆一直未能高潮, 女性高潮所分泌的物質會殺死帶有X染色體的精子, 讓Y染色體的精子更容易跟卵子結合

3個都係女!前世風流債!🤣🍻👍

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]