• 瀏覽: 55,851
  • 回覆: 36
+8
乜水呀?台灣av?真係未睇過,擺得上枱見人嗎?

驅逐佢出境,整壞香港風氣!

Java,hey??,蚊香舍,fc...mide,sod, 

佢拍邊個係列?

拍av知唔知羞恥?同鷄好似用埋一個名稱喎!

做g已是羞人行業,仲要招搖過巿晒丁,真係唔知醜字怎寫?

記得聖經好似提過,這些行業女性行街,好似要掛個牌,標明明:我是不潔的

做g的行街就行街啦!自由的,無人干涉的!

但行街都揾記者,出晒文宣,知唔知醜架!

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2023-1-11 18:40 發表
好粗吃。  
真係未睇過佢喎!台灣av出名質素差!見到都唔想睇!

引用:
原帖由 K2020 於 2023-1-11 19:05 發表
民主既野你識條鐵咩,民主可以食大麻、民主可以飛釘,第一次覺得民主真好🤣
無靈魂的,所以佢哋啪丸自盡率極高,
美國都一年死超過10萬,快d,跟吧

引用:
原帖由 市民甲 於 2023-1-11 19:33 發表

一般啦,
其實,我真想訪問下佢,問佢知唔知入av這行入何等的蠢!

日日俾人真性侵,真輪姦,但就要儍逼的呃自己,係假的,只是拍緊戲!

太蠢,大唔知恥了!

其實,女優們有否諗個,av行業,只是一班淫狼設計出來的佈景,去你地儍逼的俾佢哋性侵及發泄佢哋淫慾的機器?

你地儍夠未?

引用:
原帖由 幪面神棍 於 2023-1-11 19:24 發表

十分之歡迎台灣來嘅靚女無帶罩散步「激凸搭港鐵」,只要冇違法就得。
國/省之將亡必有妖孽,台灣亡就算啦!,咪推埋d妖孽來害香港!

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2023-1-11 19:52 發表
可惜無緣視眼睇到
Av裡的好看過真人是不爭的事實

好多av落了美人濾鏡!

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2023-1-11 20:17 發表
挑那星!下次去邊個站? 等我去舉旗抗議。  
其實佢只係一個硬膠的受害者, 
被人示眾羞辱, 
算把啦, 放過她吧, '

但港府快脆趕返佢返台灣吧, 攪清楚, 我係指趕走那攪文宣班死鷄蟲, 馬衭. 呢班先係最衰嗰班, 誘騙婦女賣淫.

引用:
原帖由 dannyocean 於 2023-1-11 20:09 發表

原來就係呢個吳夢夢
揾馨提示, 佢咁0既質素冇前途囉, 都係揾到錢, 就速閃去讀書重新做人好過啦

引用:
原帖由 懲教 於 2023-1-11 21:00 發表
淫亂之國
省, 
台灣唔係國.

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]