• 瀏覽: 3,813
  • 回覆: 23
+3
新型冠狀病毒感染(COVID-19,前稱新型冠狀病毒肺炎)變種病毒株Omicron(奧密克戎)亞系變種XBB.1.5持續在美國肆虐。當地傳媒1月8日引述分析指,

睇黎少過死於俾槍射死,所以唔使驚

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/855356/美國紐約遭xbb-1-5肆虐-美媒-每天約30人病逝?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news&fbclid=IwAR0nrw6Olc0fV-fJydv8jFJTl-IY5dkZkGqaMlKbpnszvPDBf8pIXZLYLAY

有無公開病毒的DNA排裂

唔信,有冇報細數?

原來唔係得中國有疫情

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2023-1-11 15:05 發表
新型冠狀病毒感染(COVID-19,前稱新型冠狀病毒肺炎)變種病毒株Omicron(奧密克戎)亞系變種XBB.1.5持續在美國肆虐。當地傳媒1月8日引述分析指,

仲少過香港死亡人數目,信果個應該係腦殘😔

[美國多間媒體,分析了衛星圖片公司Maxar在中國拍攝開放前及2023年1月的照片。不論是北京、昆明、南京、成都、還是唐山,市內的殯儀館人流都有明顯的增加。]

咁得閒唔睇下自己國內? 

引用:
原帖由 charlir2005 於 2023-1-11 15:09 發表
[美國多間媒體,分析了衛星圖片公司Maxar在中國拍攝開放前及2023年1月的照片。不論是北京、昆明、南京、成都、還是唐山,市內的殯儀館人流都有明顯的增加。]

咁得閒唔睇下自己國內? 
呢個島應該裝唔晒110多萬人

引用:
原帖由 33Chris 於 2023-1-11 15:08 發表
原來唔係得中國有疫情
老美只有感冒,白肺病😂
老美肺炎係唔會有嘅

哦,又作細數呃人呀?

之前老尾先被爆乜乜研究室培植咗隻超級COVID出嚟話用於研究, 之後就全球爆XBB免疫逃逸

絕大多數人仍然不知,果啲所謂死亡數字係計死亡前28日內曾經感染新冠😔😔😔

附件

IMG_20230103_193859.jpg(160.48 KB)

30??? 
重少過香港........我就唔信啦

引用:
原帖由 charlir2005 於 2023-1-11 15:09 發表

咁得閒唔睇下自己國內? 
係得閒呀, 我得閒鍾意屌下你走尾呀, 唔L得呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]