• 瀏覽: 36,204
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
+6
二次元精日撚唔抵可憐
呢班撚樣係屌柒封控既中堅,平時就恨國黨開口埋口褒日笨同時貶自己國家

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-1-10 20:47 發表

呢的人, 當日有冇份舉白咭?
毒撚性格大概淆底唔敢出面
再者白紙活動基本上只係一小撮大學牲被寵慣扮大佬,一出到街即比街坊屌撚爆 想high呢個賊竇可能例外 
所以唔夠三日活動就自動收皮

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2023-1-10 21:07 發表
咩叫原神最美???
原神係一隻精日既抵技術舔狗game
入邊既所謂中國元素大部份係日笨仔係動漫鞍俾中國既所謂"中華feel"
而日笨角色同劇情大部份都c位出道,日笨元素多撚到唔知既肯定以為係隻日笨game完全唔關中國人事

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 阿聞 於 2023-1-11 02:23 發表

你冇玩過,唔建議你亂噉噏,因為只會顯得你的無知。原神的製作投入認真程度,已經係世界一流的水平。
https://youtu.be/thdCksamSog
你夠唔夠薑對比璃月同稻妻吖

引用:
原帖由 楚曉 於 2023-1-11 03:16 發表

畫風的確是日式.
我都不喜歡日式動漫. 眼太大, 怪物.
畫風日式唔緊要
嘔心既係文化意識跟足日笨個套,又偏心日笨事地人,完全當自己就係日笨仔
最嘔心係用中國文化倒貼日笨

引用:
原帖由 unsx 於 2023-1-11 12:00 發表

原神係國產, 多次上央視, 文化部、商務部、中宣部、廣電....點名大讚.
就係國產先可恥,用中國文化倒貼日笨仔  
我淨係記得接近中央既只有共青團讚過,如果你講既係真大概都係promo璃月未出稻妻果時
睇到後邊稻妻既操作班友有何感想?

引用:
原帖由 阿聞 於 2023-1-11 09:49 發表

唔識扮識。璃月(中國)唔少角色長期強度t0你又知唔知?

你自己先入為主,就佢點做你都會話系抄日本。跟本問題在你自己心態。
未出稻妻個時吖嘛
就你呢張圖稻妻啲仿唐建築同櫻花仲中國過璃月

引用:
原帖由 阿聞 於 2023-1-11 11:02 發表

比乜?原神本來的設定就係遊戲入面七大國就參考現實世界的唔同國家/文化設計出來。璃月係參考中國,稻妻係參考日本。連呢D都唔知,好心你唔好再9UP吧。
製作用心度同promo力度呀 
稻妻一出璃月人全神隱 特別係過氣網紅鍾離
講起鍾離就火滾,三神其餘兩個都係自己民族服裝就鍾離一個著鬼佬老閪
你係有幾討厭自己係中國人 🤢🤮

引用:
原帖由 Ccccson 於 2023-1-11 12:52 發表

佢唔舉白紙 你有得返大陸牙?
唔舉白卡就冇得返大陸 
咁係咪..........
唔搞屎夾就冇國安法? 
恭喜甲由成功爭取國安法

引用:
原帖由 Ccccson 於 2023-1-11 14:36 發表

岩架 有因必有果 
今日唔舉白紙 通咩關
唔舉白紙 邊到今曰病死新聞
通咩關?要陰性証明點算通關? 
你唔知咩係白卡好心你就孤狗啦 問

引用:
原帖由 阿聞 於 2023-1-11 23:00 發表

謝謝你完美示範"唔識嚇死,識就笑死"。張圖係璃月,唔係稻妻的。
我係話稻妻啲仿唐建築同櫻花仲中國過你呢張璃月圖呀醒木仔 
醒少少唔洗比人屌啦

引用:
原帖由 阿聞 於 2023-1-11 23:06 發表

你都幾好笑。明顯冇咩玩,但又要留意相關既嘢方便用來抹黑,結果錯漏百出。"鍾離神隱"都講得出?有玩的都知你9UP緊。  
https://www.youtube.com/watch?v=yqM-dwLpfYg

好似你咁既人真係好可悲。
講緊promo呀醒木仔 
醒少少唔洗比人屌啦

引用:
原帖由 阿聞 於 2023-1-11 23:19 發表

唔夠人講就開始語無論次?咁你咪拎張相出來比大家評下囉。自己亂UP就以為係真。
自已讀寫障礙就發爛渣

引用:
原帖由 阿聞 於 2023-1-11 23:20 發表

都係果句,我比咁多例子出來,你就只係自話自說。你覺得有人會信你9UP?
我懟你純粹係唔撚啹原狗用中國文化倒貼日笨仔,唔係乞求人地認同既失敗者圍爐 
唔似啲原狗四圍佈教想洗腦以倭代華文化,空群而出想圍剿對弘揚真中國文化既黑悟空
駐法外交名言 : 戰狼既出現係因為瘋狗太多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]