• 瀏覽: 8,179
  • 回覆: 61
+4
美國佬打伏必大,美國佬上報就有1億多感染,百多萬die,計埋未上報即係天文數字。

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2023-1-10 13:55 發表

咁打左復必泰有無死亡😎大部分係咪55%對45%

引用:
原帖由 takngaihk 於 2023-1-10 14:26 發表
大陸係掂 就唔使求 輝瑞 減價啦
大陸疫苗唔掂爆疫死晒喇

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-1-10 14:47 發表

我二月打第三針到依家仲未中
係時候去補返針,打得越多賺得越多
尤其而家打左,過幾個月有科興二價就perfect

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-1-10 15:01 發表

係時候去補返針,打得越多賺得越多
尤其而家打左,過幾個月有科興二價就perfect
我剛打完流感針第下個月二價疫苗才去打

我家人中染疫最多次的人, 就是全打3針復必泰,
完全冇染過疫的, 是全打3針科興.

100%說真.

濕9專家咪L吹啦, 數據呢?

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2023-1-10 13:26 發表
【Now新聞台】政府專家顧問孔繁毅指,近期有不少已接種三針的長者確診新冠病毒後死亡,大部分接種科興疫苗,呼籲長者及時接種復必泰二價疫苗。

屌你啦,祖國疫苗世界第一㗎🤡

新聞來源連結:

https://news.now.com/mobile/local/player?newsId=503568
醫學界推銷員又出場!🤣

引用:
原帖由 A1000 於 2023-1-10 13:43 發表
西藥推銷員。
係,啱啱踏入2023,新一年阿孔生孭條數又大咗,所以急住衝出嚟跑數囉!🤣

該煨囉 😇

邪惡帝國新冠死過百萬人打乜嘢疫苗?

依條孔繁x 仲出黎托咩

冇咩人打二價伏仔,
藥廠AA急了!

引用:
原帖由 二叔呀勝 於 2023-1-10 13:50 發表

啲傻人以為打了長生不死針 
人老了自然死亡 
標題黨大多數係智障
仲有冬天特別多老人家走,佢哋唔係智障,係玩針對抹黑

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2023-1-10 13:26 發表
【Now新聞台】政府專家顧問孔繁毅指,近期有不少已接種三針的長者確診新冠病毒後死亡,大部分接種科興疫苗,呼籲長者及時接種復必泰二價疫苗。

屌你啦,祖國疫苗世界第一㗎🤡

新聞來源連結:

https://news.now.com/mobile/local/player?newsId=503568
2023年啦,藥都出左,重拿呢的野吹?Now真係

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]