• 瀏覽: 35,976
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
+3
內地去年12月放寬防疫政策後,感染人數激增,多地醫院、殯儀館超負荷運作,12月底,多段影片顯示,廣州殯儀館辦理遺體火化手續的市民大排長龍。《

真係如受訪大陸客所言:『死咗都無人知』!!!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/855 ... utm_medium=referral

悲哀 

屎去萬事空, 最重要屎前互動,照顧需要。

歷史將會記下這一頁,不過只能係外國歷史

假消息黎,佢地排隊買演唱會飛啫。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2023-1-10 11:52 發表
內地去年12月放寬防疫政策後,感染人數激增,多地醫院、殯儀館超負荷運作,12月底,多段影片顯示,廣州殯儀館辦理遺體火化手續的市民大排長龍。《

一早講左中國人多,死亡率唔大但都一定死得人多
而家放左政策,死人啦又話呢樣果樣
中國清零又阿支阿左
成班煩西

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2023-1-10 12:51 發表

中國清零又阿支阿左
成班煩西
人哋英美尊貴文明國家共存之前做足一大堆預備工夫有計劃進行

中國就發脾氣一嘢躺平

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2023-1-10 12:51 發表

中國清零又阿支阿左
成班煩西
習主席之前明明話堅持動態清零同人命之上。轉眼間變左與病毒共存,人命何價

舉白紙變成舉骨灰

中國因染疫而亡嘅人,每日得10個8個,點會係殯儀館排7個鐘頭啫。

一定係殯儀館派退燒藥必理痛,唔想人死,所以排大隊啫!

引用:
原帖由 Vman7 於 2023-1-10 12:45 發表
假消息黎,佢地排隊買演唱會飛啫。
派必理痛啫,所以排7個鐘。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2023-1-10 13:01 發表

人哋英美尊貴文明國家共存之前做足一大堆預備工夫有計劃進行

中國就發脾氣一嘢躺平
西方一開始就共存緊
無計劃過乜,又係度自己想像當現實

《香港01》記者周一(1月9日)到廣州殯儀館,發現現場已無人排隊,有領取骨灰的市民稱,平安夜當日排了七個小時隊,籌號炒到8000元人民幣。

又係曱甴標題飛機文

01又報道真相,國安法侍候

上youtube 睇大陸人視頻,人山人海….好多人,不分階級,有啲就地火…..排大隊…..老幹部都清………礦盛世⋯⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]