• 瀏覽: 34,160
  • 回覆: 201
  • 追帖: 1
+8
有傳媒報道指,利福國際旗下百貨公司崇光百貨SOGO尖沙咀分店傳出結業消息,並推出一系列結業促銷優惠。報道指,記者多次致電該公司客服,職員指尖沙咀分店將於今年3月12日結業;至於銅鑼灣分店則不受影響。

SOGO網頁無法登入

本報記者今日中午曾多次嘗試致電該公司客服,並無人接聽;至於SOGO網頁則無法登入。

有傳媒報道指,利福國際旗下百貨公司崇光百貨SOGO尖沙咀分店傳出結業消息,並推出一系列結業促銷優惠。報道指,記者多次致電該公司客服,職員指尖沙咀分店將於今年3月12日結業;至於銅鑼灣分店則不受影響。

SOGO網頁無法登入
本報記者今日中午曾多次嘗試致電該公司客服,並無人接聽;至於SOGO網頁則無法登入。

咁大間SOGO都做唔住…佢等唔到通關?

新聞來源連結:
https://www.am730.com.hk/本地/尖沙咀sogo據報3月12日結業-銅鑼灣分店不受影響/356270

平時好少去行SOGO

唔奇,呢間崇光都幾冷清
位置上比較尷尬
咁耐自己都好似只係入過去一次

專注搞啟德個雙子塔好過

結業搬去啟德荒應該係

引用:
原帖由 Aasia 於 2023-1-9 14:42 發表

SOGO網頁無法登入

...
尖咀呢間唔好行,喺感謝週先有少少人流

開關根本冇什麼幫助,事實是香港人想翻大陸。
大陸唔想落香港。
三年一日都冇去過香港,生活一樣開開心心。點解要去香港?

引用:
原帖由 Dimalibudi 於 2023-1-9 14:52 發表
開關根本冇什麼幫助,事實是香港人想翻大陸。
大陸唔想落香港。
三年一日都冇去過香港,生活一樣開開心心。點解要去香港?
Sogo 啟德荒新店準備開 ,仲要全港最大
所以應該只係整合

香港根本唔需要咁多間SOGO,賣埋一色一樣既野 

引用:
原帖由 Bobic 於 2023-1-9 14:46 發表
唔奇,呢間崇光都幾冷清
位置上比較尷尬
咁耐自己都好似只係入過去一次

專注搞啟德個雙子塔好過
以前尖東旺的時侯就多人去啫。
依家尖東都冇人去,SOGO既生意都唔方多。

原址會否開中都百貨?

有自由行支持, 中都百貨一定可以做大做強,雙贏發展

引用:
原帖由 九紫鳳凰 於 2023-1-9 03:00 PM 發表

以前尖東旺的時侯就多人去啫。
依家尖東都冇人去,SOGO既生意都唔方多。
D人都走晒過去 K11 Musea

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-1-9 14:55 發表
香港根本唔需要咁多間SOGO,賣埋一色一樣既野 
啟德荒sogo上面有大批飲食樓面,附近連埋新地商場和地下街

呢間分店咁細, 執咗佢都唔會覺得可惜

尖沙咀sogo不是臨時搬去喜來登嗎?對面重建完都無預位比佢歸位,都知有隱憂,以為長留喜來登,無諗到結業。

只係玩咗八年就執笠, 真係蝕到入肉, 老闆計錯咗條數, d哈日港人唔係鐘意日本野, 只係鐘意去日本食翻黑心商人用中國貨假扮日本既野

主題標籤 #中國通關
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]