• 瀏覽: 12,745
  • 回覆: 29
200幻曱甴仲唔去英國幫手

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2023-1-6 02:29 發表
未經香討老友eddie呢隻西奴証實而關於英國既新聞都視作為假新聞
咁井底!!哇

原來BNOer最鍾意威權政府既,唔怪得要去英國 

引用:
原帖由 ngben 於 2023-1-6 09:29 發表
200幻曱甴仲唔去英國幫手
咪係,班曱甴修練了年多的,今次終可在英國大派用場囉

平時長篇大論嘅Eddie,有冇表態支持邊一面?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-6 09:33 發表

咪係,班曱甴修練了年多的,今次終可在英國大派用場囉
頭盔黑衫黑褲眼罩行山杖雷射筆索帶,終於有機會再用

英國立法阻罷工,台灣就準備出條例咗港澳人遊行講政治,又會咁啱兩個都同BNOger最鍾意做嘅野有關嘅?

又唔比人擺工呀?說好的自由呢?咩都立法阻止人民去做

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-6 00:29 發表
英國傳媒報道,首相辛偉誠準備在當地周四宣布立法以遏制罷工。
報道稱,辛偉誠準備宣布立法,要求六個行業實施「最低服務水平」,包括衞生服務、鐵路、教育、消防和邊境安全等。法例將要求一定比例的工會成員繼續工作,以保持「最低限度」服務。
報道引述政府消息人士說,若工會拒絕提供最低限度服務,罷工將被視為非法,僱主可以起訴工會和解僱相關員工。
不過,有工會批評不可行,因為違反人權法,已準備採取法律行動阻止。
...
英國無人權, 無民主, 無自由, 打壓遊行既自由. 
黃屍點解唔出聲?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-6 00:29 發表
英國傳媒報道,首相辛偉誠準備在當地周四宣布立法以遏制罷工。
報道稱,辛偉誠準備宣布立法,要求六個行業實施「最低服務水平」,包括衞生服務、鐵路、教育、消防和邊境安全等。法例將要求一定比例的工會成員繼續工作,以保持「最低限度」服務。
報道引述政府消息人士說,若工會拒絕提供最低限度服務,罷工將被視為非法,僱主可以起訴工會和解僱相關員工。
不過,有工會批評不可行,因為違反人權法,已準備採取法律行動阻止。
...
民主地要求六個行業實施「強逼勞動」,唔勞動就犯法

然後自由地選擇,被「強逼勞動」,定係被拘捕

無民主奴隸國。。。。
幾時費帝,真普選???
下下世??

示威罷工係人權,乜獨裁英國咁專制噶!
又無一人一票喎,真係掛羊頭賣狗肉

有冇搞錯!打壓言論自由!曱甴火攻隊仲唔出手!

打壓和平示威自由嗎?
人權組織去左邊

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-1-6 09:32 發表
原來BNOer最鍾意威權政府既,唔怪得要去英國 
英國, 美國先係霸權, 威權政府. 
係D人仲要信佢地.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]