• 瀏覽: 41,001
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
+9
綜合消息,美國疾病控制和預防中心(下稱CDC)於美東時間2022年12月30日公布的數據顯示,當周美國有40.5%新冠病毒感染病例是由高傳染性的奧密克戎亞型毒株XBB.1.5毒株引起的。

美國自己有變種又不出聲,只會不停地抹黑中國,不停地轉移視線。

新聞來源連結:

http://www.hkcd.com/content_app/2023-01/01/content_1380276.html

美國原來先係最大鑊嗰嗰 .

冤有頭,
美國人要出氣報仇就揾呢間野啦

附件

Fort-Detrick.jpg(113.54 KB)

糜蟈話怕中國新冠變種,現在糜蟈自己先有變種,世衛譚德塞是否要查一查

美狗自作自受.

引用:
原帖由 chaolininin 於 2023-1-1 18:36 發表
糜蟈話怕中國新冠變種,現在糜蟈自己先有變種,世衛譚德塞是否要查一查
譚德塞都應無奈啦,

無估錯, 佢被美國唔滿意,
所以譚才早前哭訴同佢至親的細叔被人殺咗啦

美國稱霸下的世界太黑暗了

適逢中國放鬆清零政策, 共泉數字上升, 醜國蠢蠢欲動又想屈中國病毒點點點.
可惜美國掌握不到中國病毒詳細資料, 所以唔知點作文抹黑中國.

計我話,要防疫就唔該徹底啲,好似現時某些國家只係針對中國旅客而忽略其國家的人,根本就存在漏動,對防變種無幫助

世衛潛左水唔出聲叫美國交數據??

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-1 18:31 發表
美國原來先係最大鑊嗰嗰 .
啲賤種惡人先告狀
往往目的就係轉移視線
美麗的風景線又出現了
唔知契弟國要唔要封呢

健康第一

中國大陸可以全面放開,
該有 後備方案,
中國共產黨不會打沒把握的仗。

即係話呢,佢老美隱瞞疫情啦,分分鐘每日都幾十萬人受感染,而因為佢老美唔講,所以全世界只睇到中國疫情狀況,但就沒防佢老美,相信佢老美呢隻 XBB.1.5 好快就傳到全世界,到時又賴係中國播毒啦!

自由大國人民好似生番咁不能約束,無人肯戴口罩任由病毒自由自在發展變異,從來無其他西方社群乍形。睇
返中國一有改動個個標出嚟吠屌哂鬼。呢D咪叫舔西人屎眼舔到出腸

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-1-1 18:29 發表
綜合消息,美國疾病控制和預防中心(下稱CDC)於美東時間2022年12月30日公布的數據顯示,當周美國有40.5%新冠病毒感染病例是由高傳染性的奧密克戎亞型毒株XBB.1.5毒株引起的。
外國病毒香啲架! 感染咗都高尚啲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]