• 瀏覽: 5,639
  • 回覆: 37
提示: 違規內容已被屏蔽
13億人口得伍仟, 香港柒佰萬就成三仟, 咁香港咪好嚴重同危險

引用:
原帖由 超級怪天才 於 2023-1-1 15:32 發表
內地增5102宗新冠本土確診病例 再多一宗死亡個案
【Now新聞台】內地新增5102宗新冠病毒本土確診病例,再多一宗死亡個案。加拿大宣布要求所有由中國內地、香港以及澳門前往當地的旅客必須持有48小時病毒陰性檢測證明。
多個國家包括南韓、西班牙、法國、美國、英國及印度等,早前已宣布加強對由中國入境的旅客進行病毒檢測,中方早前表示,防疫措施應科學適度,對各國公民一視同仁。

再多一宗死亡個案 ...
內地防疫有效,死得一個人。
很好。

引用:
原帖由 金田七123 於 2023-1-1 15:59 發表

病9死班五毛
病毒咁弱,中國又控制得好,點病死人。
病死你就有

引用:
原帖由 金田七123 於 2023-1-1 16:02 發表

廢藍大陸同鄉宗親一鑊熟
內地城市市民出哂來慶祝新年啦。

咁黑心無用嘅。

1代宗師

我一睇世界盃就有把聲音同我講:一直是陷入了一埸大騙局

Now有無查證?

再多一宗做假數據

香港750萬人日日六七十單
日本1.25億人日日二三百單
大陸14億人大部份人未中過無抗體日日都只係一兩單
但唔使講,我點都信黨囉!
跟本香港先係最嚴重

有冇咁少?

引用:
原帖由 超級怪天才 於 2023-1-1 15:32 發表
內地增5102宗新冠本土確診病例 再多一宗死亡個案
【Now新聞台】內地新增5102宗新冠病毒本土確診病例,再多一宗死亡個案。加拿大宣布要求所有由中國內地、香港以及澳門前往當地的旅客必須持有48小時病毒陰性檢測證明。
多個國家包括南韓、西班牙、法國、美國、英國及印度等,早前已宣布加強對由中國入境的旅客進行病毒檢測,中方早前表示,防疫措施應科學適度,對各國公民一視同仁。

再多一宗死亡個案 ...
好利害
全面放開全國十四億人口每日只得一宗死亡個案
係咪證明三年動態清零係絕對錯誤政策

主題標籤 #確診
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]