• 瀏覽: 8,246
  • 回覆: 12
就在中方殲-11戰機12月21日在南海上空近距離「危險」攔截美國RC-135「鉚接」(Rivet Joint)電子偵察機的同一天,海軍也在模擬攻擊美方海軍在南海的特遣支隊。隨著細節進一步披露,如今可以得知,當時解放軍航母「山東」艦,還有其他轟炸機和戰機也在南海舉行大規模軍演.......
全文︰https://www.chinatimes.com/realtimenews/20221231001071-260417?chdtv

歐美澳日.....諸國連番搞擾中國,我想解放軍好好練習痛擊敵人都正常不過。

中國軍人條命係國家的!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-12-31 12:56 發表
就在中方殲-11戰機12月21日在南海上空近距離「危險」攔截美國RC-135「鉚接」(Rivet Joint)電子偵察機的同一天,海軍也在模擬攻擊美方海軍在南海的特遣支隊。隨著細節進一步披露,如今可以得知,當時解放軍航母「山東」艦,還有其他轟炸機和戰機也在南海舉行大規模軍演.......
全文︰https://www.chinatimes.com/realtimenews/20221231001071-260417?chdtv
香港係中國城市,嘛即係大陸囉!

美國要習慣.

阿爺越來越強勁!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2023-1-1 04:40 發表
中國軍人條命係國家的!
呢句野有D低B。

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2023-1-3 18:31 發表

呢句野有D低B。
能力越大責任越大,為咗民主自由,係要有所犧牲,自由萬歲!新納粹必勝!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2023-1-3 20:42 發表

能力越大責任越大,為咗民主自由,係要有所犧牲,自由萬歲!新納粹必勝!
睇你留言, 又話民主好, 又要支持納稅人士, 似乎漏了食藥。

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2023-1-3 23:19 發表

睇你留言, 又話民主好, 又要支持納稅人士, 似乎漏了食藥。
支持納粹民主利用傻仔瀨西,有罪咩?唔洗食藥吓?

引用:
原帖由 bronze18man 於 2023-1-4 00:51 發表

支持納粹民主利用傻仔瀨西,有罪咩?唔洗食藥吓?
經呢段評估,應該要食, 重要加重藥力。

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2023-1-4 01:35 發表

經呢段評估,應該要食, 重要加重藥力。
比納粹民主利用既獨裁傻仔,最鍾意就係好似你咁哪!
自己又無膽又要載頭盔!又唔啱聽咪曲線抺黑其他聲音囉!
就算人地幾合理,自己幾反智唔啱聽都只會一直盲反!
為自己既納粹民主獨裁辯護囉!
自己攞來既,冤得邊個啫!

似乎只有第一句是啱。
即係D小黃一開始就比人利用。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]