• 瀏覽: 19,059
  • 回覆: 121
+5
本月曾兩度被政府點名批評文章混淆視聽的時事評論員曾志豪,今日(30日)在社交媒體表示,「這是我最後一篇《明報》論壇的文章。」他又指自...

其實國安應該跟進一吓呢條友

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2395861/即時-港聞-屢被點名批評文章偏頗混淆視聽-曾志豪-明報-專欄被暫停

引用:
原帖由 lokeunglok 於 2022-12-31 10:19 發表
本月曾兩度被政府點名批評文章混淆視聽的時事評論員曾志豪,今日(30日)在社交媒體表示,「這是我最後一篇《明報》論壇的文章。」他又指自...

睇住明報主力副刊,有文化,係學生必訂既報紙,到今日咁淪落,請廢人寫稿,我本來想訂都取消

呢條友點解唔同係頭條新聞扮慈禧太后個條友一齊去英國?仲懶死係香港

點解要9縮既?

不是無畏無懼嗎?

真係搞撚笑囉

一個唔嚮香港嘅人不斷喺度談論香港

從來冇返過大陸不斷批評大陸嘅嘢

引用:
原帖由 lokeunglok 於 2022-12-31 10:19 發表

要跟進埋日月呢個基地
呢份野長年累月喺校園散播仇中種子

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-12-31 10:31 發表
呢條友點解唔同係頭條新聞扮慈禧太后個條友一齊去英國?仲懶死係香港
Agree x 2 ............ 去咗記住唔好返黎

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-12-31 10:31 發表
佢一早走咗。

明報都有今日

引用:

引用:
佢好似去左台灣。
不過佢就真係博亂搵飯食,完全冇料扮四條,寫嘅嘢長期冇point,點解越撈越霉就係咁解。

瓜左。。。日月報發埋最后一次帛金給他家人

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2022-12-31 10:23 發表

睇住明報主力副刊,有文化,係學生必訂既報紙,到今日咁淪落,請廢人寫稿,我本來想訂都取消
唔好戇鳩啦,
而家呢一代邊有人會睇報紙呀

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2022-12-31 11:30 發表

唔好戇鳩啦,
而家呢一代邊有人會睇報紙呀
聰明人,網上冇得訂? 

引用:
原帖由 tamadabi 於 2022-12-31 10:34 發表
真係搞撚笑囉

一個唔嚮香港嘅人不斷喺度談論香港

從來冇返過大陸不斷批評大陸嘅嘢
要靠香港搵食,好似杜賊一樣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]