• 瀏覽: 36,809
  • 回覆: 114
  • 追帖: 2
+3
六合彩新年金多寶攪珠將於下周二(3日)舉行,該期攪珠將有6,000萬元金多寶,馬會估計,若以10元一注獨中,頭獎基金有機會高達8,000萬元。

馬會統計資料,新年金多寶歷來共舉行過9次,當中「8」號共攪出過4次,次數最多;而「32」、「36」、「39」及「46」號亦分別被攪出過3次,這些號碼可稱為幸運

六合彩新年金多寶攪珠將於下周二(3日)舉行,該期攪珠將有6,000萬元金多寶,馬會估計,若以10元一注獨中,頭獎基金有機會高達8,000萬元。

馬會統計資料,新年金多寶歷來共舉行過9次,當中「8」號共攪出過4次,次數最多;而「32」、「36」、「39」及「46」號亦分別被攪出過3次,這些號碼可稱為幸運號碼。

在過去4次金多寶攪珠中,有兩名頭獎幸運兒以複式彩票中獎,分別是今年6月舉行的回歸金多寶和8月暑期金多寶。

$140購8個自選號碼複式獎券有28個投注組合
馬會指,市民如有8個心水號碼,可選擇以每注$5「部份注項單位」購買8個自選號碼複式獎券,即使用$140購買合共28個投注組合。若1個注項內6個所選號碼均被攪出,除可獲得1個頭獎外,還可領取12個三獎及15個五獎(以每注$5「部份注項單位」購票者,將獲公布每注獎金二分一的金額)。

新年金多寶獎券已在各場外投注處、電話投注(包括1886電話投注自動服務系統)及數碼平台發售,截止售票時間為攪珠日(2023年1月3日)晚上9時15分。

馬會為預留更多時間讓顧客購買彩票,原定本周六(2022年12月31日)的攪珠將不會舉行。

新年新希望嚟啦! 23年發達大計!

新聞來源連結:
https://www.am730.com.hk/本地/六合彩新年金多寶下周二舉行-9次攪珠一個數字攪出過4次/354988

買10蚊收返幾廿蚊都好

人生充滿希望

引用:
原帖由 不含色素 於 2022-12-30 11:01 發表
買10蚊收返幾廿蚊都好
買一注

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-12-30 11:15 發表

買一注
真係好奇會唔會有人係買10蚊一注就中頭獎嘅😂😂😂
如果有應該前世扶咗好多阿婆過馬路

引用:
原帖由 呢個黃色流彈 於 2022-12-30 11:23 發表

真係好奇會唔會有人係買10蚊一注就中頭獎嘅😂😂😂
如果有應該前世扶咗好多阿婆過馬路
唔關事嘅,早排外國有單新聞,個賊偷咗人錢,去便利店買嘢,順便買類似香港六合彩定咩我忘記了,個賊居然中咗約港元三千幾萬。

睇下嚟緊海關有冇再拉到有人走私六合彩飛

上次4千幾萬都未去取, 因為未對, 55天可幻想下,+ 5天預約去跑馬地取。

食粥食飯睇呢鋪

add oil 

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-12-30 11:15 發表

買一注
唔通你組數字可以一次過中幾獲 
加多幾粒腦細胞比你唔通讀書就會叻咗咩

捐唔少錢,無橫財命

引用:
原帖由 sakito520 於 2022-12-30 14:39 發表

唔通你組數字可以一次過中幾獲 
加多幾粒腦細胞比你唔通讀書就會叻咗咩
我講齋買一注呀

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-12-30 14:45 發表

我講齋買一注呀
am730建議買複式8個自選號碼$140

引用:
原帖由 真.自稱的天才 於 2022-12-30 14:50 發表

am730建議買複式8個自選號碼$140
即係5蚊注

主題標籤 #大好錢兔
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]