• 瀏覽: 26,291
  • 回覆: 180
  • 追帖: 2
+16
烏克蘭說,包括首都基輔在內,全國範圍遭到俄羅斯新一輪大規模導彈攻擊,基輔、西部利沃夫和東北部哈爾科夫,都報告發生爆炸。 空軍在社交媒體說,敵人使用戰略飛機和船艦,在空中和海上,從各個方向發射巡航導彈攻擊烏克蘭。 總統顧問波多利亞克表示,俄軍向烏克蘭發射了超過120枚導彈。 基輔市長克里琴科說,至少3...

平民百姓真係好慘,小丑司機仍然死撐唔談和,佢係咪痴咗線呀?

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1681771-20221229.htm?spTabChangeable=0

烏克蘭唔抗議或拉下呢個美國傀儡總統,就繼續受呢d槍林雨彈既生活

揾一個唔係同文同種嘅戲子佬做自己總統,烏克蘭人呢鑊被尾狗跣得應!

唔係話俄羅斯打到冇晒彈藥咩。。。。。咁快又比人啪啪聲

引用:
原帖由 green2016 於 2022-12-29 18:20 發表
烏克蘭說,包括首都基輔在內,全國範圍遭到俄羅斯新一輪大規模導彈攻擊,基輔、西部利沃夫和東北部哈爾科夫,都報告發生爆炸。 空軍在社交媒體說,敵人使用戰略飛機和船艦,在空中和海上,從各個方向發射巡航導彈攻擊烏克蘭。 總統顧問波多利亞克表示,俄軍向烏克蘭發射了超過120枚導彈。 基輔市長克里琴科說,至少3...

柒頭司機算得上係人類歷史中最殘暴君主第一名,其他君主殘殺其他民族,佢就殘殺自己國民,勁呀!

老鵝要做的事,要等半年

引用:
原帖由 dorachicken 於 2022-12-29 18:29 發表
D飛彈其實係美國佬送嘅飛毛腿

支持俄國, 打柒烏狗.

引用:
原帖由 dorachicken 於 2022-12-29 18:29 發表
呢次真係被嗰位 ching 燈死,烏國信晒佢啲就快贏既流料,咁打法實戰略出錯,必敗無疑
歡迎  @hfceddie  ching 入黎講兩句

唔怕,有愛尾國者導彈

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-12-29 18:35 發表
支持俄國, 打柒烏狗.
威嘅係總統,慘嘅係人民

引用:
原帖由 門前送行 於 2022-12-29 18:34 發表
老鵝要做的事,要等半年
行得軍事行動,仲拖拖拉拉

引用:
原帖由 揚州 於 2022-12-29 18:39 發表

威嘅係總統,慘嘅係人民
有美狗, 呢個世界就唔會有和平.

新聞邊次係真架?
又話俄軍節節敗退
烏克蘭不斷收復失地
就快可以收回克里米亞
再遲啲反攻莫斯科
之前講到俄羅斯差唔多彈盡
要同北韓及伊朗買武器
點解而家又有120枚導彈發射?

引用:
原帖由 green2016 於 2022-12-29 18:20 發表

又話冇庫存?
係唔係美國射烏克蘭,去屈俄羅斯呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]