• 瀏覽: 26,353
  • 回覆: 180
  • 追帖: 2
+16
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-29 18:35 發表

呢次真係被嗰位 ching 燈死,烏國信晒佢啲就快贏既流料,咁打法實戰略出錯,必敗無疑
歡迎  @hfceddie  ching 入黎講兩句
啲糧得返3日又3日…  我懷疑俄軍係唔需要食嘢,冇理由3日糧可以頂到咁耐😂

打得勁先可以拖死歐豬
司機任務完成美狗高興

明明日日係咁講俄國彈窮糧絕要投降

明天普京會老習,下馬威試陣…

🤫

烏克蘭人選個油太人當總統,
內部政府都是尾國人。
烏克蘭人民不死誰死?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-12-29 19:44 發表

如果你係烏克蘭人, 你會離開烏克蘭到安全地方嗎?
國家有幾仟萬人既喎,究竟去得邊呢?莫非來中國揾老公。

引用:
原帖由 隔夜忠心的馬 於 2022-12-29 20:19 發表
🤫
下次上傳瓦格納的戰鬥直播

引用:
原帖由 green2016 於 2022-12-29 18:20 發表
烏克蘭說,包括首都基輔在內,全國範圍遭到俄羅斯新一輪大規模導彈攻擊,基輔、西部利沃夫和東北部哈爾科夫,都報告發生爆炸。 空軍在社交媒體說,敵人使用戰略飛機和船艦,在空中和海上,從各個方向發射巡航導彈攻擊烏克蘭。 總統顧問波多利亞克表示,俄軍向烏克蘭發射了超過120枚導彈。 基輔市長克里琴科說,至少3...

烏克蘭人應趕緊罷免戲子總統,讓國家重回正軌

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-12-29 20:21 發表

下次上傳瓦格納的戰鬥直播
抖音有片,瓦格納真係幾抽得,死傷雙方都有,烏黑爛傷亡絕對遠遠多個俄羅斯,俄國主要是遠距離炮轟,烏雞不段推人民去做炮灰,。
光榮歸演員,死亡歸人民。

附件

Screenshot_20221227_101053_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(205.47 KB)

引用:
原帖由 冷看一眼 於 2022-12-29 20:20 發表

國家有幾仟萬人既喎,究竟去得邊呢?莫非來中國揾老公。
你理得有幾多人啫, 你唔係蠢到去邊都唔知呀 ?仲留喺箭靶區

唔係話俄軍彈盡糧絕? 何來咁多飛彈?

普京珍惜士兵,演員則不介意士兵傷亡!

附件

Screenshot_20221229_201806_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(310.89 KB)

小丑司機仍然死撐

唔怕,應該沒有彈藥了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]