• 瀏覽: 21,990
  • 回覆: 48
江蘇省藥監局周一(26日)發布公告,宣布國產新冠治療口服藥「SIM0417」於本月完成三期臨床測試者入組,預計最快明年2...

有新冠口服藥就掂晒!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 1228_00952_001.html

國藥呢鑊執到笑.

引用:
原帖由 摸胸呻吟妖上身 於 2022-12-29 01:00 發表
江蘇省藥監局周一(26日)發布公告,宣布國產新冠治療口服藥「SIM0417」於本月完成三期臨床測試者入組,預計最快明年2...

有新冠口服藥就 ...
好消息呀 !

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-12-29 08:12 發表
國藥呢鑊執到笑.
股票代碼?

我等科興國藥二價疫苗

但唔知幾時香港市面先有呢,國藥二價又完全冇消息。

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2022-12-29 10:36 發表

香港有得用才是好消息
望梅止不了渴
科興疫苗都有得打,口服藥中國香港一定有供正常的香港人使用 !
之不過到時班港大暴大老尾醫畜,磚家,毒媒,曱甴肯定又死出來抹黑,唱衰..

GOOD NEWS

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-12-29 09:52 發表
我等科興國藥二價疫苗
等佢打第四針

引用:
原帖由 摸胸呻吟妖上身 於 2022-12-29 09:50 發表

股票代碼?
國內股冇乜研究, 我只係持有, 兩隻內銀同中移動, 其他就一籃子內地股ETF 3110.

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-12-29 10:46 發表

科興疫苗都有得打,口服藥中國香港一定有供正常的香港人使用 !
之不過到時班港大暴大老尾醫畜,磚家,毒媒,曱甴肯定又死出來抹黑,唱衰..
x2

大陸疫苗或者新藥,香港E生一定唱衰,因為…你明的

中藥更不在話下

至於黃人,總之大陸有乜新野,佢地一定反對(及嘲諷),何況有香港E生為佢地背書

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-12-29 11:26 發表

x2

大陸疫苗或者新藥,香港E生一定唱衰,因為…你明的

中藥更不在話下

至於黃人,總之大陸有乜新野,佢地一定反對(及嘲諷),何況有香港E生為佢地背書
好怕乜人唱,復必泰夠成日俾你地唱衰啦,咪又搶住來香港,澳門打

呢次港人又打算搶貴幾多倍呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]