• 瀏覽: 24,167
  • 回覆: 183
+3
據美國福克斯新聞商業頻道報道,推特首席執行官馬斯克當地時間27日表示,所有社交媒體平台都與美國政府合作,對內容進行審查。

香港班曱甴成9日話要編輯自主, 要言論出版自由....老尾話你知原來都係......騙9你班曱甴閪....

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202212/28/AP63abcbbbe4b0dff952a89745.html

美國政府真的可以隻手遮天,真唔真呀,呢個世界是否強權便是公理

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-12-28 18:10 發表
美國政府真的可以隻手遮天,真唔真呀,呢個世界是否強權便是公理
班曱甴信到十足十, 尾國好撚自由的

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-12-28 18:00 發表
據美國福克斯新聞商業頻道報道,推特首席執行官馬斯克當地時間27日表示,所有社交媒體平台都與美國政府合作,對內容進行審查。

香港班曱甴成9日話要編輯自主, 要言論出版自由....老尾話你知原來 ...
係啦!

美國都有審查,所以中共就要跟屁學了!

黃人又選擇性失明

唔係合作,係受美國政府控制。我喺youtube話美國發動俄烏戰爭,從中取利,個留言有過千人like,其實都唔算多like,但第二日我個account就俾youtube suspend咗。

一早已經知, 係佢大大聲講出嚟

曱甴被老美審查是自由的體現 
榮幸啊

嘩,馬斯克食了誠實豆沙包,敢講真話,唔怕被美國滅口??

比佢老味嬸查係自願

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-12-28 18:24 發表

係啦!

美國都有審查,所以中共就要跟屁學了!
做乜啫?美國要審查好唔滿意呀

買推特既目的⋯為咗露入面個餡比人睇之嘛
乜都假的~人是機械人~回是智能配合⋯一個為方便係「選擇」時做假的機器?

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2022-12-28 18:39 發表

咁你覺得有乜問題🤣🤣🤣🤣🤣🤣係好野就要學嘛😎
你認為係好嘢咪得囉!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]