• 瀏覽: 43,177
  • 回覆: 211
  • 追帖: 3
+4
警方(昨日)12月26日接獲一名27歲女子報案,指在12月25日凌晨,於灣仔區一酒店房間內懷疑被兩名男子強姦。灣仔警區重案組經深入調查後,昨日晚上

27歲女都唔係小孩子了, 肯同兩個男人去酒店開房唔係被迫就...

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/850995/聖誕節27歲女於酒店房遭強姦-警拘兩男歸案

久未聽聞聖誕失身

係咪又係醉酒風化啊!?
都係禁酒啦好心

天使被姦

2男1女, 好明顯係3P, 會唔會係商業糾紛?  😆😆😆

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-12-27 10:14 發表
2男1女, 好明顯係3P, 會唔會係商業糾紛?  😆😆😆
極懷疑係兩條友抬左件醉娃去酒店輪姦
所以都係禁酒啦好心

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-12-27 09:52 發表
警方(昨日)12月26日接獲一名27歲女子報案,指在12月25日凌晨,於灣仔區一酒店房間內懷疑被兩名男子強姦。灣仔警區重案組經深入調查後,昨日晚上

25號凌晨, 剛過了平安夜, 就一定不平安架啦, 呢啲嘢我細路果陣都常聽到啦.

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-27 10:16 發表

極懷疑係兩條友抬左件醉娃去酒店輪姦
所以都係禁酒啦好心
禁酒? 先前有個局長真係提議過㗎, 不過, 以呢一屆咁怕事嘅政府, 你認為佢地敢咩? 😆😆😆

條女儍架, 呢D局仲會跟兩男上酒店房, 唔係預兩個男狼會大發慈悲嗎??

飲醉出事?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-12-27 10:23 發表

禁酒? 先前有個局長真係提議過㗎, 不過, 以呢一屆咁怕事嘅政府, 你認為佢地敢咩? 😆😆😆
禁酒太難, 全世界除了極端宗教嘅國家以外都無一個禁酒! 連中國都無又如何可以起香港執行?

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-12-27 09:54 發表
久未聽聞聖誕失身
27歲一早失左啦

過程係點?冇頭冇尾

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-12-27 09:52 發表

勞資糾紛?!

唔使錢嘅餐係最貴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]