• 瀏覽: 28,266
  • 回覆: 98
+5
61歲父親龍鎮球偕同18歲中度智障兒子龍建臻,周六(24日)前往西貢行山失蹤。在熱心市民提供資料以及警方消防全力搜索下,至今日(25...

一個傻加一個冇腦唔識衡量風險...........唔死算好好彩

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2394926/即時-港聞-西貢行山失蹤-雞公山尋回父子-61歲父昏迷18歲智障子陪伴在側

記者佬雞公山距離石屋山只有400米都嗡得出。

記得不久前大嶼山都發生過類似個案,嗰次就無咁好彩,個父親不幸離世,真係慘

又一單……

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-12-25 19:48 發表
記得不久前大嶼山都發生過類似個案,嗰次就無咁好彩,個父親不幸離世,真係慘
昏迷咁耐都…

希望兩父子冇事啦

似乎別有內情

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-12-25 19:30 發表
61歲父親龍鎮球偕同18歲中度智障兒子龍建臻,周六(24日)前往西貢行山失蹤。在熱心市民提供資料以及警方消防全力搜索下,至今日(25...

可以父親無錢又佬開始怕去左無人照顧個仔,一時睇唔開帶個仔上山想結束一概

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-12-25 19:48 發表
我都記得之前有一單啊!!!

父死子無恙

下次行山記得帶女人去

完全同幾個月前一單copy and paste。

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-12-25 20:19 發表
似乎別有內情
應該無內情,兒子是中度智障!我估父行山幽刻昏迷,兒子不懂報警,失救而亡!

老豆40幾歲生佢 有心有力 仔仔加油 吉人自有天相

Certified….😔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]