• 瀏覽: 6,389
  • 回覆: 58
提示: 違規內容已被屏蔽
唔明點解佢玩仲玩落去 , 跟本博唔過
又死39人

本港的輸入個案中,累計發現226宗XBB、6宗XBD、8宗BA.2.75.2、7宗BA.4.6、13宗BF.7及38宗BQ.1.1亞系個案,而本地個案中亦累計發現154宗XBB、18宗XBD、1宗BA.2.75.2、12宗BF.7及185宗BQ.1.1亞系個案。

BF7 病毒聽講呢隻死好多人

今日又創新高, 不過, 相信呢屆政府, 都係果句, 繼續放寬。😆😆😆

又死多39個
當日林鄭抗疫做得咁好都趕佢走
今日有此果報係香港人活該既

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-24 18:56 發表
其實正苦係咪應該要做野呢?
爆到九彩醫療又承受唔到
藥又買唔到,醫生又難book
到時又攬炒
市民既福祉同健康先係重要囉
唔係呀, 先前有個X噏佬, 又話香港要吸引遊客, 要活力澎湃, 要復常, 不過, 背後正常市民付出嘅代價, 佢就完全扮睇唔到當無發生。

唔理幾多宗,社交距離措施都係繼續放寬

去照下個腦先喇 我們世界各地友人都在不同方式節日慶祝🪅

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-24 18:56 發表
爆到九彩醫療又承受唔到
到時又攬炒
曱甴不嬲都話係普通感冒,所以唔使打針,口罩更加唔想戴。
而家政府係配合佢地,你地應該支持。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-12-24 19:10 發表
唔理幾多宗,社交距離措施都係繼續放寬
照咁嘅走勢, 下星期中二萬二, 三都唔出奇, 不過, 防疫措施都係繼續放寬, 因為今屆政府, 除左識放寬去求好做, 其他嘢就真係乜都唔識。

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-12-24 18:09 發表
又死39人

本港的輸入個案中,累計發現226宗XBB、6宗XBD、8宗BA.2.75.2、7宗BA.4.6、13宗BF.7及38宗BQ.1.1亞系個案,而本地個案中亦累計發現154宗XBB、18宗XBD、1宗BA.2.75.2、12宗BF.7及185宗BQ.1.1亞系個案。

你顧掂自己澳門先啦,就嚟仲嚴重過香港

引用:
爆到九彩醫療又承受唔到
到時又攬炒
今日局長已經講咗會做啦,會取消啲唔影響防疫嘅措施呀嘛,醫療只係有壓力未去到嚴重程度

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-12-24 18:09 發表
又死39人

咁多變種簡直係新冠聯合國

主題標籤 #確診
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]