• 瀏覽: 6,411
  • 回覆: 58
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 u23dom 於 2022-12-24 20:26 發表
幾日後三萬分分鐘達成了
就算三萬, 以呢個政府樣樣只求好做嘅政策下, 都係仍然諗下仲有乜嘢防疫政策可以去繼續放寬。

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-24 17:59 發表
本港新增21,362宗新冠確診,輸入個案佔902宗,多39名患者離世。

又突破2萬宗,要求政府立即收緊防疫措施!!!

新聞來源連結:

https://news.tvb.com/tc/story/600bbee1335d199753f2c9b5/63a6c3131e760acab56cebbf?utm_source=newsappshare&utm_medium=referral
四眼超佢睬你都傻

死果d又唔係佢家人

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-12-24 19:21 發表

照咁嘅走勢, 下星期中二萬二, 三都唔出奇, 不過, 防疫措施都係繼續放寬, 因為今屆政府, 除左識放寬去求好做, 其他嘢就真係乜都唔識。
做冬+聖誕+新年,準備過30,000。

呢屆政府話之你。

看來不會再像今年一月出限聚令

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-12-24 21:12 發表
看來不會再像今年一月出限聚令
呢屆政府, 自己都淨係識飲飲食食, 飲酒隊啤, 自己都完全唔檢點, 其物不正, 自己都唔做個好榜樣比市民睇點樣去防疫, 仲點會出限聚令呀?

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-24 20:26 發表

睇到'武肺主題討論' , 仲有必要睇落去嗎?

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-24 21:48 發表

主要係睇重症數字,果度比較齊全
'武肺主題討論'呢幾隻字, 就已經係作㗎啦, 嗱, 改咗'美肺主題討論', 我就信喇.

香港20000 X 3 差不多了....好多係唔報的...知道嗎?

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-24 21:54 發表

佢d資料係轉載政府公告
'武肺主題討論'咁偏頗, 我係唔會信囉.

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-24 22:09 發表

剩係睇疫情數據無事
佢哋嘅數字, 我會係懷疑.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]