• 瀏覽: 34,832
  • 回覆: 215
+7
引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-12-24 00:19 發表

撰文:聯合早報出版:2022-12-23 18:02更新:2022-12-23 18:02

英 ...
真係連自已都唔信囉

信邊個好?

當屈到你解封後,就可以開始全力唱衰中國疫情

原來官方公布數字x10000 嘩 唔hi話

行群體免疫,越多人中越好的!

咁佢哋自己知唔知陰角本土新冠死咗幾多?

錯曬, 單日 22號已增3千7萬, 什麼百萬咁小!  

陰國霉體,信半成都死得

自己都未顧掂自己, 當初唔係你地躺平, 麥都話自由, 疫情晨早完左十世. 仲有面係度講三講四

引用:
原帖由 chess8 於 2022-12-24 05:36 發表
唔知英國根據乜嘢數據做分析,根據英國分析,係咪想話中國之前動態清零係最好嘅防疫方法。
陰國不公報幾多人中招,幾多人死亡,已有幾個月,牠們都唔敢報導出來

引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-12-24 09:51 發表
自己都未顧掂自己, 當初唔係你地躺平, 麥都話自由, 疫情晨早完左十世. 仲有面係度講三講四
中國幾時去聯合國約埋其他國家清流感病毒,肝炎病毒,愛滋病毒?

中國唔係封咗3年咩,英國躺平關中國乜嘢事?

引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-12-24 09:51 發表
英國低能兒童,係只會話人,唔會話自己的,金毛狗都走去開party,之後落台。

信中國公報數字,仲少過香港所以不需要任何協助

引用:
原帖由 wongchongyang 於 2022-12-24 09:53 發表

陰國不公報幾多人中招,幾多人死亡,已有幾個月,牠們都唔敢報導出來
我哋英國政府有透過網站公佈資料,你唔知㗎?!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-12-24 00:19 發表

撰文:聯合早報出版:2022-12-23 18:02更新:2022-12-23 18:02

英 ...
依D打飛機新聞真係信者失救,真係講到仲以為新冠病毒是剛剛發現!
3年前若果中國跟他們一樣完全躺平,英媒所講有可能是對。但3年前英美、印度等已經選擇躺平引致其國內死亡人數以百萬計,確診以億計基本上已經無法統計!英媒仲厚著面皮走黎獻醜。

3年後的今天中國已摸清病毒模式,而病毒經過3年變種,殺傷力也就衰減,加上中國能生產到大批疫苗和藥物及治療方法,解封開放是明智和合理做法。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]