• 瀏覽: 5,177
  • 回覆: 21
2019年10月1日民陣發起遊行示威,有示威者在旺角一帶聚集,其中29歲女社工在示威活動期間管有一枝雷射筆,她否認一項在公眾地方管有...

弓起晒,趕得及入去同班手足過聖誕,新年,農曆年

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2394607/即時-港聞-修例風波│女社工藏雷射筆判囚6個月-法官-違常理有預謀犯案

抵死,想用雷射筆令市民永久失明

但屢次酒後駕駛判18日 仆街啦

啲白癡讀書讀得咁辛苦,咁難先搵到份政府工撈,而家一鋪清袋,佢哋知唔知自己幾戇居?

引用:
原帖由 turtle 於 2022-12-23 20:22 發表
啲白癡讀書讀得咁辛苦,咁難先搵到份政府工撈,而家一鋪清袋,佢哋知唔知自己幾戇居?
佢地如果有腦就唔會做黑暴曱甴啦

出到黎係咪要轉行?

引用:
原帖由 turtle 於 2022-12-23 20:22 發表
而家有案底都可以繼續做社工

個社工註冊委員會內都有幾個委員係有案底的

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2022-12-24 00:53 發表

咁恐怖

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-12-23 21:54 發表

佢地如果有腦就唔會做黑暴曱甴啦
啱!

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2022-12-24 00:53 發表

咁都得?

本身曱甴就係有違常理

自作自受

人一黃腦便殘,三唔識七是手足,親生兄弟是仇人

引用:
原帖由 鬼仇 於 2022-12-23 23:13 發表
出到黎係咪要轉行?
如果有樣有身材.........適合做天使

咩啫,曱甴「有違常理」先至係『常理』嚟,法官識條鐵咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]