• 瀏覽: 9,226
  • 回覆: 90
提示: 違規內容已被屏蔽
中左6,7日又好返架啦, 仲驚咩呀

又死多46個
當日林鄭抗疫做得咁好都趕佢走
今日有此果報係香港人活該既

終於突破兩幻

唔見棺材唔流眼淚

精準

如果以呢個數字來講, 死人多過台灣省

引用:
原帖由 IwinU 於 2022-12-23 17:06 發表
中左6,7日又好返架啦, 仲驚咩呀
又多46人,佢地以後真是什麼也不驚,你又好似有點道理咁

應該會繼續咁升, 現時並沒有有效疫苗防止感染, 疫苗只能減低致死率, 好自為之

恭喜曬 , 即係代表嚟緊防疫措施又可以放寬喇

附件

20220303_6e179ee46e3baa799790E3T8UvVqr2PF.gif(631.63 KB)

過二萬好正常, 過埋呢幾日, 分分鐘接近三萬。復常嘛, 的人出晒嚟飲飲食食, 又話咁樣先似過節, 呢的感染數字同死亡率, 就係所謂復常背後要付出嘅代價。

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-23 17:05 發表
【最新】本港增20252宗確診,輸入個案佔924宗,多46名患者離世

正式突破2萬宗,要求政府立即收緊防疫措施!!!

新聞來源連結:

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=31119&refer=Share&utm_source=now_appshare&utm_medium=share
係時候再放寬。情況穩定下要大步走。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-12-23 17:19 發表
過二萬好正常, 過埋呢幾日, 分分鐘接近三萬。復常嘛, 的人出晒嚟飲飲食食, 又話咁樣先似過節, 呢的感染數字同死亡率, 就係所謂復常背後要付出嘅代價。
趕住食最後晚餐
過晒平安夜聖誕除夕......先會吊政府做咩唔封

聖誕+新年後先升得勁

引用:
原帖由 lewark 於 2022-12-23 17:25 發表

係時候再放寬。情況穩定下要大步走。
好穩定地向上升,根據經驗,應該可以再放寬

主題標籤 #確診
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]