• 瀏覽: 23,804
  • 回覆: 106
烏克蘭總統澤連斯基周三(21日)訪美,會見美國總統拜登及到國會發表演說。他隨後取道波蘭返回烏克蘭,其間曾與波蘭總統杜達短暫會面。對於美國宣布供應「愛國者」導彈防禦系統予烏克蘭,俄羅斯總統普京周四(22日)形容該系統老舊,俄國會有方法對付,但同時稱俄方並非想加劇衝突,反而是要停止戰爭,而且愈快愈好,又稱這無可避免要以外交談判解決。

拜山同宅男兩條仆街幫緊軍火商打工
只花幾萬蚊隻嘅濕狗無人機就可以一晚玩晒成百萬枝嘅咬腳姐導彈

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/國際/article/20221223/s00005/1671760321808/俄烏局勢-普京-目標是停戰且愈快愈好-愛國者導彈系統老舊俄國有方法對付

污黑爛人繼續死, 拜山同宅男繼續袋

俄羅斯四州喺手,當然要停戰啦
烏克蘭一停戰,就么都冇啊

講多無謂。核平英國。

引用:
原帖由 ironore 於 2022-12-23 16:19 發表
所以烏克蘭要恐怖襲擊入俄四州

停戰
就要埋台講數

不符合醜國利益.

醜國的覺際秩序是賣軍火, 世界不和平.

引用:
原帖由 ironore 於 2022-12-23 16:19 發表
烏雞都有上億個 like

普丁無核玩完

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-12-23 16:15 發表
污黑爛人繼續死, 拜山同宅男繼續袋
唔知今次拜山個仔又收幾多

雙方和談前設都無共識, 好難成事

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-12-23 17:49 發表
雙方和談前設都無共識, 好難成事
邊有得傾,食咗人地咁多國土,烏又點落台,向國民交代喎。

愛國者係好舊式嘅飛彈,飛唔到過去俄羅斯!

引用:
原帖由 冷看一眼 於 2022-12-23 18:01 發表

邊有得傾,食咗人地咁多國土,烏又點落台,向國民交代喎。
所以, 要停止就唯有等是旦一邊完全跪低

美國要賣軍火烏克蘭政府又要賣金火,只不過大家賣唔同地方啫,咁點有可能停戰呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]