• 瀏覽: 30,389
  • 回覆: 118
+2
引用:
原帖由 球皇美斯又騎C朗 於 2022-12-26 13:33 發表

仲話要推動體育發展,基礎野都唔攪好
康文署辦事不力

實名抽籤制,同一時段所有場地只能一人登記

引用:
原帖由 gd4860ecc1954 於 2022-12-26 13:36 發表

政府一早肯咁做嘅就唔會係今日嘅香港,咁要多得英國佬留返落嚟嘅蘇州屎,真係有排都抹唔完
回歸廿五年喇,唔好再賴前朝啦,而家愛國者導彈,認真做d野啦。利申:我唔係黃架,不過政府係要市民督促先有為嘅。

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-12-26 13:40 發表

康文署辦事不力
打工打著康文署真係幾好,咁多個部門之中佢算最柔嗰幾個

個個都想繁忙時間租場,但非繁忙時間就使用率偏低

引用:
原帖由 球皇美斯又騎C朗 於 2022-12-26 13:56 發表

回歸廿五年喇,唔好再賴前朝啦,而家愛國者導彈,認真做d野啦。利申:我唔係黃架,不過政府係要市民督促先有為嘅。
回歸還回歸,有一班人心入面根本無回歸過。
唔係想賴港英政府,你想要政府做到嘢,除非換晒成班少做少錯,唔做唔會錯嘅公務員。

引用:
原帖由 gd4860ecc1954 於 2022-12-26 14:13 發表

回歸還回歸,有一班人心入面根本無回歸過。
唔係想賴港英政府,你想要政府做到嘢,除非換晒成班少做少錯,唔做唔會錯嘅公務員。
阿頭唔揪鞭,靠班細自律咩?教不嚴,師之惰呀。

想租場,不成日BOOK唔到,一早起身諗住咁早易些,一按入去係話已爆,結果連續幾天都訂唔到,不冇心機再訂,冇次訂到

馬鞍山體育館,唔知何年何月先再比市民用。

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2022-12-26 14:10 發表
個個都想繁忙時間租場,但非繁忙時間就使用率偏低
你講嘢呀 ?

算把啦,同一孔出氣

引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2022-12-26 14:24 發表

你講嘢呀 ?
你未試過walk in租場?

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2022-12-26 14:27 發表

你未試過walk in租場?
未,馬鞍山體育館已經收咗當好內,做咗X眼實驗室,唔知幾時先開返,點會可以walk in 卜場 ?

引用:
原帖由 hhhhkkkk1 於 2022-12-26 14:30 發表

未,馬鞍山體育館已經收咗當好內,唔知幾時先開返,點會可以walk in 卜場 ?
你講依個場唔只7成,係10成卜唔到

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2022-12-26 14:35 發表

你講依個場唔只7成,係10成卜唔到
幾十尺範圍外都唔入得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]