• 瀏覽: 4,173
  • 回覆: 23
+4
男藝人楊明(原名林明樂)前年8月於半山馬己仙峽道疑酒後駕駛撞壆,去年經多次改口後最終承認「不小心駕駛」及「車窗玻璃透光度不足」兩罪,...

聖誕除夕都要係監獄過了

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2394256/

你撐警,警唔撐你

引用:
原帖由 564556 於 2022-12-22 11:17 發表
你撐警,警唔撐你
證明警察公正嚴明喎
唔會因為政治取向而有所偏坦
相反嗰班無良知既曱甴,只要係同路人,殺人放火都話無問題

承受後果。

引用:
原帖由 564556 於 2022-12-22 11:17 發表
你撐警,警唔撐你
有咩咁奇,手足都唔撐手足啦😂

楊明,藍犬典範

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-22 12:49 發表

證明警察公正嚴明喎
唔會因為政治取向而有所偏坦
相反嗰班無良知既曱甴,只要係同路人,殺人放火都話無問題
咁又係

引用:
原帖由 天地會陳浩南 於 2022-12-22 10:13 發表
男藝人楊明(原名林明樂)前年8月於半山馬己仙峽道疑酒後駕駛撞壆,去年經多次改口後最終承認「不小心駕駛」及「車窗玻璃透光度不足」兩罪,...

聖誕除夕都要係監獄過了

新聞來源 ...

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-12-22 15:15 發表

呢個可圈可點啦,因爲個途人係亂過馬路,然後灣位又有樹遮擋駕駛者
加上呢條罪本身就係罰得咁輕,要政府同立法會修訂先可以罰得重

但個個高官都揸車,點都咁搞自己

羊明呢條L屌唔低可憐,入去比人屌屎忽la

玩弄法律程序,毫無悔意。

影衰哂班愛國藍C

引用:
你撐警,警唔撐你
不論身份
犯法就係犯法 !

檢控官應該上訴!告返佢「醉酒駕駛」

附件

w644.jpeg-1.jpg(39.37 KB)

GxUmf4N30J1KryidYF5tV4IYbiFAXFRWxZ6wHcWesB0.jpeg.jpg(184.4 KB)

引用:
原帖由 95折 於 2022-12-22 13:26 發表
楊明,藍犬典範
坐3碌果啲手足就你既典範

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]