• 瀏覽: 6,863
  • 回覆: 25
+7
美國總統拜登(Joe Biden)與烏克蘭總統澤連斯基(Volodymyr Zelensky)結束會談,舉行聯合記者會。拜登稱俄羅斯無意結束戰爭,美國將支持烏克蘭到

講就天下無敵,做就……
支持到底不知何時會變成支持唔住……

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/849655/拜登會晤澤連斯基-普京無意結束戰爭-美國將支持烏克蘭到底

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-12-22 09:01 發表
美國總統拜登(Joe Biden)與烏克蘭總統澤連斯基(Volodymyr Zelensky)結束會談,舉行聯合記者會。拜登稱俄羅斯無意結束戰爭,美國將支持烏克蘭到

吖,掉轉頭來講,乜唔係老尾想打咩,司機又可以掠水兼出鏡。

世一演員阿司機21日訪美照計應該係地球頭等大事,但點解唔見媒體大吹特吹
連網絡打手都無乜反應咁。成個氣氛好怪....

美國最愛搞亂世界,不停為世界各地戰火「倒桶油」、「添把柴」。

下任條癲佬上台咪咩推翻晒,司機真係單純。

敗燈老人痴呆, 之前仲係咁叫甴連司機跟俄和談, 咁快就唔記得咗

好似係美國無意結束代理人戰爭喎。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-12-22 09:01 發表

爛的是你烏黑爛,
敗燈淨係打嘴炮!
黑爛司機蠢到極點!

拜生又有意結束戰爭咩?

一隻柒一隻呆.
又柒又呆,
堆埋一枱!

烏克蘭人受苦咋嘛又唔係好克蘭政府受苦, 戰爭越長對尾國同烏克蘭政府越有益 一邊就代理戰爭拖死歐俄,一邊有咁多白痴送錢畀佢佢梗係唔想用呢場戰爭完啦

附件

jp116.jpeg(446.88 KB)

看來全球大通脤無法避免,不過西方慘d, 香港好彩中國睇住,最多慢慢升!

狗見主人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]