• 瀏覽: 13,612
  • 回覆: 91
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-12-22 13:32 發表

世貿話來源地「香港」不是「中國」,即不承認香港屬於中國波,
世貿專家組鼓吹港獨,中國一定要反對啦!
國安鄧局長又要去世貿拉人了!
拉咩人?
不如你睇吓基本法第152 條先

引用:
原帖由 TBS2 於 2022-12-22 05:42 發表
講苦又一次唔用腦,自己攞黎衰
點攞嚟衰?

引用:
原帖由 TBS2 於 2022-12-22 07:59 發表

李家超成日9up話以結果為目標,而家結果又賣唔到去人地美國,上訴去世貿係唔用腦
既然你咁有腦,教下小弟應該點做?

引用:
原帖由 montejo 於 2022-12-22 13:32 發表

既然你咁有腦,教下小弟應該點做?
不用上訴,浪費人力物力,無結果,香港製造又小,政府愛拍大陸馬屁,為何要分中港? 講苦為道氣
美國唔用香港貨易如反掌,但香港唔用美國貨就死得

引用:
原帖由 TBS2 於 2022-12-23 05:48 發表

不用上訴,浪費人力物力,無結果,香港製造又小,政府愛拍大陸馬屁,為何要分中港? 講苦為道氣
美國唔用香港貨易如反掌,但香港唔用美國貨就死得
似乎你未做過工,認識下香港出入口

同美狗啲D汪洋大賊講道理?
晒9氣!

引用:
原帖由 montejo 於 2022-12-22 15:14 發表

似乎你未做過工,認識下香港出入口
出入口同made in Hong Kong 兩樣野啊小朋友

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2022-12-22 00:36 發表
美國貿易代表處發聲明回應世貿裁決,表示無意撤回對香港產品來源地標籤的規定。

美國日日口口聲聲D乜7基于規則的秩序

新聞來源連 ...
香港製造的東西不是好多

引用:
原帖由 TBS2 於 2022-12-23 07:59 發表

出入口同made in Hong Kong 兩樣野啊小朋友
小朋友?我做出入口搞CO 搞拉臣時,可你仲食緊奶

識唔識乜嘢係CO

引用:
原帖由 montejo 於 2022-12-22 16:08 發表

小朋友?我做出入口搞CO 搞拉臣時,可你仲食緊奶

識唔識乜嘢係CO
正苦上訴,美國決定,關出入口職員Q事

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-12-22 14:12 發表

原來你係火星人,識火星文,回去火星吧,地球很危險!
火你LM...DL LM GCH

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2022-12-23 04:51 發表

拉咩人?
不如你睇吓基本法第152 條先
世貿專家組鼓吹港獨喎,國安唔去拉人嗎?

引用:
原帖由 luckyma 於 2022-12-23 10:16 發表

火你LM...DL LM GCH
我都唔識火星文,你同x吠一樣架咋,你又駁唔到我,何必來地球吠呢!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-12-23 10:28 發表

世貿專家組鼓吹港獨喎,國安唔去拉人嗎?
152 條白字黑紙寫左係國際組織參與安排
你可以繼續好似一個白癡咁不停loop

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2022-12-23 15:44 發表

152 條白字黑紙寫左係國際組織參與安排
你可以繼續好似一個白癡咁不停loop
你out了,有左國安法,國安法是全國法律,凌駕基本法,香港不應該再有「獨立」身份參加國際組織,
美國率先視香港屬於中國,沒有「獨立體」地位,政治正確!

世貿視香港為「獨立體」是鼓吹港獨,要被拉了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]