• 瀏覽: 13,586
  • 回覆: 91
引用:
原帖由 Ooqq89 於 2022-12-22 07:37 發表

世貿爭端解決機構專家組裁定,美國規定香港產品來源地須標記「中國製造」不符合世貿規則
你無腦定世貿咁多人無腦d
世貿話來源地「香港」不是「中國」,即不承認香港屬於中國波,
世貿專家組鼓吹港獨,中國一定要反對啦!
國安鄧局長又要去世貿拉人了!

引用:
原帖由 chargeurs 於 2022-12-22 09:27 發表
老美輸打贏要
美國今次支持香港屬於中國,政治正確丫!

世貿專家組鼓吹港獨,中國一定要反對啦!

引用:
原帖由 luckyma 於 2022-12-22 08:25 發表

你話世貿爭端解決機構專家錯? on L L

世貿專家組鼓吹港獨,中國一定要反對啦!國安鄧局長又要發聲警告世貿了!

香港是中國一部份, 不要made  in HK

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-12-22 13:37 發表

世貿專家組鼓吹港獨,中國一定要反對啦!國安鄧局長又要發聲警告世貿了!
香港屬於中國使L美國支持...你都on L L

引用:
原帖由 luckyma 於 2022-12-22 13:41 發表

香港屬於中國使L美國支持...你都on L L
下,唔洗美國支持?中國經常請求美國信守「一個中國」原則,今次美國確認香港屬於中國,中國實滿意啦!

你既言論違反「一個中國」原則,要小心!

世貿根本對霸權國家係冇約束力的。所以中國日後都我行我素嘍,唔該以後跟返中國所制定喞秩序標準啦喂

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-12-22 13:44 發表

下,唔洗美國支持?中國經常請求美國信守「一個中國」原則,今次美國確認香港屬於中國,中國實滿意啦!

你既言論違反「一個中國」原則,要小心!
小心...小你LM?

引用:
原帖由 luckyma 於 2022-12-22 13:46 發表

小心...小你LM?
睇路...睇路FM!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-12-22 13:47 發表

睇路...睇路FM!
睇你LM...DL LM CH

美國又一次破壞基於規則的國際秩序。

引用:
原帖由 luckyma 於 2022-12-22 13:48 發表

睇你LM...DL LM CH
原來你係火星人,識火星文,回去火星吧,地球很危險!

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-12-22 01:47 發表

某D國家連國際法庭判決都唔服從啦
當然啦!英國咪係囉!

國際法院判英應棄查戈斯群島控制權
https://hk.news.yahoo.com/國際法院判英應棄查戈斯群島控制權-221134652.html

英國拒還查戈斯群島 21世紀的帝國主義?
原文網址: 英國拒還查戈斯群島 21世紀的帝國主義? | 香港01 https://www.hk01.com/article/332438?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

引用:
原帖由 ellaeni 於 2022-12-22 13:48 發表
美國又一次破壞基於規則的國際秩序。
千祁唔好撤回, 等下次美國講國際規則時可以打佢面

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]