• 瀏覽: 1,610
  • 回覆: 13
本港新增16953宗新冠病毒確診,本地感染佔15971宗,輸入個案有982宗。多50宗死亡個案,第五波疫情至今累計11080名患者離世。 23間安老及8間殘疾人士院舍的46名院友及7名員工確診,共68名院友被列為密切接觸者。713間學校呈報1868宗個案,涉及1542名學生及326名教職員,39間學...

唔好再玩啦, 已經日死50人啦 ,北京都好嚴重
請救救香港 盡快做防疫啦

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1680814-20221221.htm

第一步立即全面禁堂食 必須盡快

打齊4針保平安。

唔好阻住高官洪門宴2023,今年點攬女唱K都唔驚喇,Pikachu

已經冇乜人會關心

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-12-21 18:35 發表
第一步立即全面禁堂食 必須盡快
繼續發夢啦,中國到就快全面對外開放,唔會再禁,無謂再俾人笑

好快10萬

聖誕、除夕、農曆新年,睇吓到時又會爆成點?

遲啲由俄羅斯宣布烏克蘭化學室的獲得底盤⋯你哋就明特朗X點解貼出當年紐倫堡最後審判的片段
俄羅斯軍方成為功臣🎉

大陸爆咁嚴重只死2個
大陸人一定係個個中國隊長

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-12-21 18:36 發表
打齊4針保平安。
下年打10針 ?

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-12-21 19:15 發表
大陸爆咁嚴重只死2個
大陸人一定係個個中國隊長
咪係一定唔係事實啦, 中omicron第3代
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30909003

引用:
原帖由 pooh1971 於 2022-12-21 19:03 發表
聖誕、除夕、農曆新年,睇吓到時又會爆成點?
日死上200 做野架啦 ,防疫囉
而家反正內地爆疫緊

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2022-12-21 18:36 發表
唔好阻住高官洪門宴2023,今年點攬女唱K都唔驚喇,Pikachu
再死多50日一日, 醫療服務一定更大獲, 到時電都放唔到

主題標籤 #確診
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]