• 瀏覽: 5,803
  • 回覆: 51
我就唔信日日死咁多無共存L家人

佢地累死家人會有什麼感覺?還是好興奮呢?

今天的香港就是視人命如草芥.

最重要就係唔好阻我復常, 可以繼續出去HAPPY.

對與錯巳經變得完全唔重要, 所以都係果句, 自求多福吧. 

阿爺快救救香港人吧,香港就黎被黃絲正苦玩死

局長都講咗共付黃泉架啦,家陣日日過萬case,死幾10件仲要放寬?早幾個月日日千零case死幾件果陣又唔放寬既??有人話要顧及其他人既訴求,果啲訴求講咗成年有多喎,早唔聽遲唔聽就係呢個高峰期去聽,有咩科學理據backup呢???So far唔見有咩人show出嚟喎,莫名其妙.Anyway,信局長唔使怕

引用:
原帖由 ballking113 於 2022-12-21 17:45 發表
我就唔信日日死咁多無共存L家人

佢地累死家人會有什麼感覺?還是好興奮呢?
政府每天公佈的死亡人數,死者大部份都有長期病患,即使不中新冠,也會因其它疾病離世,人生就是這樣,沒甚麼好哀傷的,沒有必要每天扮悲天憫人!

引用:
原帖由 ballking113 於 2022-12-21 05:37 PM 發表
之前一日死10個8個,而家50個

咩事?
老人計劃

甲問: 疫情情況怎樣?

乙答:好L79嚴重

甲問: 點做好呢?

乙:應該要再放寬些。

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-12-21 17:48 發表

政府每天公佈的死亡人數,死者大部份都有長期病患,即使不中新冠,也會因其它疾病離世,人生就是這樣,沒甚麼好哀傷的,沒有必要每天扮悲天憫人!
人始終逃離不了生、老、病、死, 所以就可以隨便剝奪他人的生存時限嗎?

又死50個
當日林鄭抗疫做得咁好都趕佢走
今日有此狀況香港人活該既

而家仲話放寬,只會令到更多中招嘅人走出街。陽咗之後又話要捉人去隔離,諗放寬條友係咪好茅盾好on9

萬七宗,就快再萬

快d加到5針才比堂食?

引用:
原帖由 density 於 2022-12-21 17:13 發表
一日死五十個,共存L同擧白紙班L樣出句聲
中央話現在新冠好少事
你係咪反對中央意見
反對香港防疫政策

點解入境人2針就可以堂食?

50.....
人命黎架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]