• 瀏覽: 7,472
  • 回覆: 29
+2
尖沙咀重慶大廈發生離奇命案。消息指,一名14歲持香港身份證的烏克蘭籍少年昨晨(17日)被發現伏屍賓館房間內,警方接手調查後,認為案件有疑點,

唔知同希望鄉港好似烏克爛一樣咁好結局果條 女 有冇關呢?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/848408/01獨家圖片-14歲烏克蘭少年離奇伏屍重慶大廈賓館-重案組拘兩男

引用:
原帖由 T2. 於 2022-12-18 23:25 發表
尖沙咀重慶大廈發生離奇命案。消息指,一名14歲持香港身份證的烏克蘭籍少年昨晨(17日)被發現伏屍賓館房間內,警方接手調查後,認為案件有疑點,

好大機會

有香港身份證?

藍hi渣畜比普京洗腦加上高尚情操又鍾意食生果乜乜乜,好大嫌疑

引用:

出貨,分裝不均,下毒手

引用:
原帖由 Kwok-kwok 於 2022-12-18 23:48 發表

好大機會
佢應該買左樓啦

新冠病發定玩男男忘年SM死?

事有QK.

horrible 

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-12-19 00:36 發表
新冠病發定玩男男忘年SM死?
極可能猛灌毒品俾佢等佢神知不清就肆意肛佢 

引用:

可能是露西亞特工所為

走來香港販毒

「14歲持香港身份證的烏克蘭籍少年。」
有調查咪話6成香港青年想走嘅,咁去烏黑蘭囉,私機哥肯定會「無條件」收留啦!

引用:
原帖由 T2. 於 2022-12-19 00:33 發表

佢應該買左樓啦
個鮑魚臭到

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]