• 瀏覽: 25,839
  • 回覆: 150
美國有傳媒報道,烏克蘭總統澤連斯基(Volodymyr Zelensky)向國際足協FIFA提議,在世界盃決前發表呼籲世界和平的請求但遭拒絕,有消息人士指雙方

澤連斯基應該明白,政治是不應與運動混為一談的, 要講話,唔該與美國和歐盟等說個夠,中東的油王是不會理會他的。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/848002/澤連斯基擬在世界盃決賽前向場內發表講話-遭國際足協拒絕

基本上禁俄羅斯參加世界盃已經政治同運動掛帥,拒絕可能係晤想再係烏克蘭落重注唧,睇下所謂中立既瑞士,個堂軚扭得幾勁

脫光屁股,也沒人想看。。。唔好以為自己係上帝個契仔,釘自己上十字架先。🤭

踼波就踼波啦又搞D咩政治戰爭野入去。

講你老母?!

美國佬又慫恿條友玩嘢!

條友越來越瘋狂!

牠當自己是老幾呀?

呢條友癲定傻㗎

禍國殃民的人渣,佢肯定死於非命,永不超生 😷

引用:
原帖由 豆芽生 於 2022-12-17 08:57 發表
呢條友癲定傻㗎
非癲非傻,不過係既蠢且賤啫 😮💨

引用:
原帖由 apcapc 於 2022-12-17 08:22 發表
基本上禁俄羅斯參加世界盃已經政治同運動已經掛帥,拒絕可能係晤想再係烏克蘭落重注唧,睇下所謂中立既瑞士,個堂軚扭得幾勁
因為瑞士人用風油軚

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-12-17 08:23 發表
脫光屁股,也沒人想看。。。唔好以為自己係上帝個契仔,釘自己上十字先。🤭
契弟就有

司機唔放棄任何一個出Show機會

人哋搞緊世界盃!呢隻過街老鼠就出嚟講嘢,真係七出世界。

呢條小丑真係以為全世界都係圍住佢轉, 全人類都欠左佢.

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]