• 瀏覽: 5,059
  • 回覆: 32
美國一架F35B隱形戰機周四(15日)在德州沃思堡海軍聯合後備航空基地垂直降落時失控,機師成功彈射逃生。戰機當時正在進行

美共F35B戰機又又又懸停測試失控受損,笑死

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221216/bkn-20221216150750738-1216_00992_001.html

據聞該機機C彈射系統用左中國螺絲所以機C順利逃生.

同中國decoupling之後,會越來越多呢啲case😏

美狗摔嘅多過你生產出來D所謂隱形機。財大氣粗

其實垂直升降唯一好處系可以搭載在戰艦平叛,甚至將來可以搭載到無人戰艦,無敵配搭。
缺點系裝彈量少,食油,飛得吾遠。

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-16 21:34 發表
美狗摔嘅多過你生產出來D所謂隱形機。財大氣粗
F35問題幾多。

引用:
原帖由 gcbd90cd03670 於 2022-12-16 21:42 發表

F35問題幾多。
人地成日飛成日練習梗係多意外,不過人地摔得吹咩

引用:
原帖由 gcbd90cd03670 於 2022-12-16 21:40 發表
其實垂直升降唯一好處系可以搭載在戰艦平叛,甚至將來可以搭載到無人戰艦,無敵配搭。
缺點系裝彈量少,食油,飛得吾遠。
根本假大空仲係驗証階段實戰唔到,唔係仲撚洗測試咩
同埋所有釋出既片都只係懸浮完全冇浮上去後再正常飛出去

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-16 21:44 發表

最多意外系韓國f35b,超多故障,近年成過百單問題,所以韓國都投訴,媒體懷疑系戰機結構 系統等有問題。
美國本土好多意外估計保密。

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-16 21:44 發表

反正納稅人錢,吾壞,軍工複合體點賺錢啊

引用:
原帖由 sakito520 於 2022-12-16 21:52 發表

根本假大空仲係驗証階段實戰唔到,唔係仲撚洗測試咩
同埋所有釋出既片都只係懸浮完全冇浮上去後再正常飛出去
有中國J20垂直升降再飛出去啊。
https://www.bilibili.com/video/BV1M24y1D7xU?t=76.4

錢流到哪人口袋裡 ?

唔好咁啦,人地試緊後門姐

好彩係測試時出事啫,如果真係埋牙時咪死得

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-12-16 22:08 發表
好彩係測試時出事啫,如果真係埋牙時咪死得
老美就係想買果過死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]