• 瀏覽: 49,294
  • 回覆: 237
  • 追帖: 2
+8
今日(16日)下午2時許,一名任職地盤的姓鍾(63歲)男子,相約女工友到大埔新達廣場一間酒樓飲茶聯誼。期間,對方的姓黃(62歲)老公突然現身,更醋意大發與鍾發生爭執,雙方走到酒樓外仍吵個不停。詎料,有人竟然取出一把利刀施襲,鍾猝不及防,左胸中刀受傷,疑兇見闖禍隨即拔足逃去。救護員接報趕至,即時替傷者包紮,然後將他送院治理。

原文網址:地盤男工與女工友飲茶 惹對方老公呷醋遭刀捅胸 疑兇自首 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221216/bkn-20221216145738560-1216_00822_001.html

網上的人,成日鼓勵別人"食人妻"...
完全忘記"淫人妻子,必有惡報"的說話.
女方有丈夫的,就不應私自同其他異性約會!
那些"淫人妻子"的奸夫,其實也是"罪有應得"的....

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221216/bkn-20221216145738560-1216_00822_001.html

出到刀去捅人, 唔理乜嘢理由, 呢條友仔坐梗監都得啦。

個63碎地盤佬咁健碩,刀插胸都唔洗死,胸肌夾刀👍🏻

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2022-12-16 21:17 發表
今日(16日)下午2時許,一名任職地盤的姓鍾(63歲)男子,相約女工友到大埔新達廣場一間酒樓飲茶聯誼。期間,對方的姓黃(62歲)老公突然現身,更醋意大發與鍾發生爭執,雙方走到酒樓外仍吵個不停。詎料,有人竟然取出一把利刀施襲,鍾猝不及防,左胸中刀受傷,疑兇見闖禍隨即拔足逃去。救護員接報趕至,即時替傷者包紮,然後將他送院治理。

原文網址:地盤男工與女工友飲茶 惹對方老公呷醋遭刀捅胸 疑兇自首 | ...
都60來歲
經都收鳩埋

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-12-16 21:25 發表
出到刀去捅人, 唔理乜嘢理由, 呢條友仔坐梗監都得啦。
條女老公坐監,奸夫仲唔乘虛而入

引用:
原帖由 央走 於 2022-12-16 21:28 發表

個老婆,跟得佬走....
不要也罷啦.....

又班廢佬又狗咬狗骨

冇交代佢兩個係咪真係有路

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-12-16 21:39 發表
冇交代佢兩個係咪真係有路
好多女既都有男閨密.

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2022-12-16 21:17 發表

原文網址:地盤男工與女工友飲茶 惹對方老公呷醋遭刀捅胸 疑兇自首 | ...
飲餐茶就淫人妻兒未免太誇張了!!!
唔好再為行兇者辯護!!!!
打人傷人殺人呢啲兇殘行為一定要重罰!!!!

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 2022-12-16 21:44 發表

好多女既都有男閨密.
亦即係好多男嘅都有女閨密

引用:
原帖由 央走 於 2022-12-16 21:28 發表

仲好

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-12-16 21:46 發表

亦即係好多男嘅都有女閨密
男無女閨密, 正確係叫炮友.

飲茶都要刀插

閨密啫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]